ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Et fas il·lusions amb algú i creus que et correspon. Abans de manifestar el que sents, observa. Fas un pacte amb algú. Una escapada a la natura t'ajudarà a desconnectar.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'agradaria passar uns dies al camp o a la muntanya. Si tens fills adolescents tocarà una xerrada per posar límits. Revisa l'agenda, no oblidis una gestió administrativa.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector professional hauràs de concretar i perfilar més què vols fer per no perdre temps i energia. Possibles trobades amb gent del teu passat que faran reviure emocions.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna creix i també les aspiracions materials. Cerques la manera d'augmentar els ingressos. Si estàs neguitós, la proximitat a l'element aigua pot resultar terapèutica.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Experimentes un augment de la sensibilitat, estàs més emotiu i captes els detalls subtils. La parella pot estar passant per problemes laborals i necessita el teu suport.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): La parella i els altres en general poden mostrar-se una mica susceptibles. A la feina vius una situació inesperada, com ara un canvi de lloc o l'arribada de nous companys.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Possible assumpte amorós amb una persona més jove. Caldrà parlar de quin tipus de relació voleu. Si cerques feina, en sorgeix una vinculada al món de les arts o l'estètica.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Gaudeixes del plaer de la llibertat i deixes lligams enrere. Si ja tens una edat, vols donar imatge més juvenil. Surts de compres per posar-te al dia en moda i tecnologia.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Les teves idees es renoven i et prepares per fer canvis a la teva vida. Apropament amb una persona gran de la família. Si vius de lloguer, et planteges comprar un habitatge.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Després d'alguns entrebancs, comença una etapa més activa i pots anar solucionant problemes. Entre les teves amistats virtuals hi ha algú que et mira amb molt d'interès.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'aspecte tens entre Mart i Urà pot incitar a prendre decisions massa precipitades. En l'àmbit laboral potser cal posar-se al dia pel que fa a nous coneixements i tecnologia.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb el Sol conjunt a Neptú pots viure una experiència mística o fenòmens de difícil explicació. Pots tenir una entrada de diners que esperaves, però que poden marxar ràpidament.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Possible atracció fatal en un grup d'amics. Una amistat pot oferir-te una oportunitat laboral. Si et sents inquiet, compte fins a deu abans de parlar, podries vessar-la.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Desitges millorar la teva imatge i no solament pel que fa a l'aspecte físic, també com et veuen els altres. Una persona de més edat, potser el pare, et dona un cop de mà.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pot haver-hi una connexió de tipus amistosa/sentimental, amb una persona d'origen estranger o que viu lluny. Al sector professional avances a poc a poc, però amb seguretat.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Venus per Casa VIII afavoreix que arribis a acords econòmics i si esperes un ajut, pots tenir bones notícies. Si tens parella, podeu assolir més estabilitat o compromís.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): S'activa el sector social i coneixes gent nova. Bon moment per vendre els teus productes perquè trobaràs un públic més receptiu. Gaudeixes de l'art, la música o el teatre.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Ajudes a una persona que passa per problemes. El sector de la salut s'activa i pots trobar un tractament més adequat. Professionalment, no et conformes i aspires a un ascens.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Trobes una activitat que et satisfà i que col·labora en el teu benestar. Si estàs a una aplicació de cites, pots fer una conquesta, però pot ser que no busqueu el mateix.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si comparteixes habitatge amb la família, podeu tenir diferents punts de vista i caldrà establir límits. Retrobament casual amb alguna amistat d'infantesa o joventut.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure alguna casualitat o fet molt poc probable que et farà pensar. Si vens d'un període d'incerteses o d'angoixes, entres en una etapa més estable i esperançadora.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Poses ordre a l'economia i pots rebre uns diners amb els quals ja no contaves. Fas una revalorització tant pel que fa a les coses materials com a les teves prioritats vitals.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Venus transita pel teu signe i et sents més tranquil o amb ganes d'agradar als altres. Organitzes millor el temps lliure per gaudir del que t'agrada fer o dels que estimes.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T'interesses per la meditació o per anar a classes de ioga perquè vols millorar el teu equilibri interior. Pel que fa a la feina tens aspiracions que reserves per tu.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Mart entra a Casa XI i poses més energia i valentia en els teus plans de cara al futur. Podries deixar enrere la feina per embarcar-te en un projecte laboral en solitari.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si a la feina has de tractar amb gent difícil, pots acabar enfadant-te. Sigues més llest i no perdis els nervis. El contacte amb la naturalesa, t'ajudarà a sentir-te millor.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Més desplaçaments per qüestions laborals o potser has d'anar a viure a un altre indret per poder treballar. Sospeses ser pare/mare encara que no tinguis parella estable.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb la Lluna Nova a Casa VIII és moment de fer-te conscient d'allò que habitualment fas de manera inconscient. Poses al dia l'economia i els assumptes fiscals o patrimonials.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Et poden proposar un negoci en companyia d'un o més socis. Si ja tens feina, caldria valorar-ho. Una persona que ja coneixes té interès sentimental en tu i t'ho farà saber.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Al sector laboral pots viure alguna lluita d'egos. En l'amor pots sentir-te atret per una persona que viu una mica lluny o bé que té punts importants al signe de Sagitari.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens fills adults podríeu treballar plegats en un projecte laboral. Sents la necessitat de practicar esport amb més intensitat. Pel que fa a l'amor, prens la iniciativa.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Temps de canvis pel que fa a la llar. Pot ser que facis una mudança o que comenci una reforma de la casa. Hauràs de gestionar el ressentiment cap a una persona del passat.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si fa un temps que no t'acabaves de decidir a iniciar una activitat, amb Mart a la Casa III, ho portes a la pràctica. Pots fer noves amistats en els llocs més estranys.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Defenses el que consideres teu amb vehemència. Et poses seriós amb la dieta i comences a descartar aliments. Per guanyar diners extra, poses coses a la venda per internet.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Mart transitant per Aquari podries sentir una gran dosi d'energia. Això pot ser bo per treballar i posar-te reptes, però compte amb abusar de la salut. Descansa més.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tendència a cert aïllament i a cercar més temps per estar sol. En l'amor pots tenir dubtes sobre la teva relació. També és una etapa que inclina a viure relacions ocultes.

 

- Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El sector laboral és protagonista, potser perquè no trobes feina o perquè vols jubilar-te com més aviat millor. Una amistat pot desaparèixer, però també n'entren de noves.


- Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): L'ego pot jugar-te una mala passada i et mostres altiu. Et sents més actiu i amb ganes de fer coses. Si tens parella podríeu tenir algunes diferències que caldrà tractar.


- Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Trobes suport en la família o una amistat i això t'encoratja a seguir amb els teus objectius. Programes un viatge per aquest any que et fa molta il·lusió des de fa temps.


- Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): T'anirà bé cuidar més els petits hàbits diaris per millorar la salut. Etapa de canvis. Alguns poden ser superficials, però d'altres arriben per canviar les coses d'arrel.


- Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si amb la parella teniu diferents maneres de veure la vida, potser caldrà acceptar-ho i parlar amb calma. A la feina pots conèixer una persona amb qui sorgirà atracció.


- Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Les qüestions laborals ocupen els teus pensaments i fins i tot poden treure't el son. Et dones algun caprici, com ara una escapada de cap de setmana o surts de compres.


- Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si en el passat t'agradava trencar cors i tenir aventures, ara prefereixes una mica més d'estabilitat. La família tendeix a augmentar i podries ser pare/mare o avi/àvia.


- Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): L'ambient familiar pot estar tens perquè no us poseu d'acord en un tema comú. Si vols tenir una relació, hi ha més opcions i et costa decidir. Surts a comprar tecnologia.


- Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Podria ser que una experiència et faci sortir de la zona de confort i hagis de deixar alguna cosa enrere. Bon moment per conèixer gent amb qui tens interessos comuns.


- Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Pots sentir-te una mica neguitós. Parlar dels problemes amb algú de confiança et farà molt de bé. En un assumpte de salut, insisteix, no et quedis amb una sola opinió.


- Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pots tenir interessos variats i que no sàpigues quina decisió has de prendre. No et precipitis. Experimentes una passió oculta per algú, però ho intentes dissimular.


- Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): La teva intuïció et pot guiar en el sector social i sabràs amb més certesa en qui pots confiar. Per resoldre un conflicte que té lloc a la feina, fas cas a l'experiència.

-Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir que el teu cap va a mil per hora i que et costa posar les idees en ordre. Vigila amb les presses. T'agradaria treballar pel teu compte en el futur i fas plans.

-Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): No et sents preparat per alguns canvis i això et pot angoixar. Usa la teva paciència habitual per avançar. Podries atraure a una persona estrangera o molt diferent de tu.


-Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Escriure pot convertir-se en una nova feina. Reps el regal d'algú a qui aprecies molt. Podries viure una relació sentimental oculta o que encara no vols donar a conèixer.


-Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb Venus a Casa VII no seria estrany que estableixis una relació sentimental. Normalment, escoltes els problemes dels altres, però ara voldries que algú escoltés els teus.


-Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si estàs acostumat a sortir-te amb la teva, pots trobar-te amb persones que no t'ho posaran tan fàcil. Podries trobar una nova línia terapèutica per un problema de salut.


-Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si vols apropar-te a algú del teu interès, hauràs de sortir de la teva zona de confort. T'interesses per practicar un esport més intens, com ara les arts marcials.


-Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Si tens una relació voldries que fos més estable i sospeses la convivència. Pots tenir una trobada amb amics de joventut o fins i tot amb antics companys de la primària.



-Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Si no surts gaire i no tens molts amics, s'obre una etapa més social i podries participar en activitats grupals. Reps algun tipus de reconeixement al sector professional.


-Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots tenir més ingressos, però també despeses extra. Si cerques feina, no descartis estirar contactes que viuen lluny. Podries tenir una oportunitat a un altre indret.


-Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Veus les coses més clares i t'expresses de manera directa. Pots rebre una proposta laboral diferent. Si no estàs content amb la feina que tens, potser caldrà valorar-la.


-Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Aquests dies desprens un magnetisme especial i els altres ho noten. Descobreixes una veritat que se t'havia ocultat. Augmenten els contactes i també fas noves amistats.


-Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Entre les amistats pot sorgir una atracció inesperada. Veus el futur amb una mica més d'esperança. Amb dos planetes per Casa XII poses més atenció a les teves emocions.

- Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots haver de treballar més o reorganitzar la feina. És possible que visquis una situació tensa a l'àmbit laboral. Una escapada de cap de setmana t'ajudarà a desconnectar.


- Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si demanes un crèdit, llegeix bé les clàusules que signaràs per estar més tranquil. El sector laboral demana que et posis al dia pel que fa a coneixements o tecnologia.


- Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri directe inclina al moviment i pots experimentar canvis interns, que hagis de fer més desplaçaments o que finalment prenguis la iniciativa en un assumpte important.


- Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La Lluna acaba un cicle i pots sentir que tu també has de tancar portes a situacions o persones del teu passat. Comences l'any amb noves responsabilitats a l'àmbit laboral.


- Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): S'activa el sector laboral. Si cerques feina, no tinguis por i confia més en tu mateix. Si pateixes un problema de salut, no deixis que es faci crònic i ves al metge.


- Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Pel que fa al terreny sentimental i si sents atracció per algú, et tocarà a tu prendre la iniciativa. Si fins ara et feia mandra, podries iniciar una activitat esportiva.


- Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Poses la casa al dia o fas una obra que havies postergat. Ajudes a un familiar amb problemes. Si vols fer un canvi de rumb professional, no tinguis pressa per decidir-te.


- Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Més desplaçaments diaris i més feina. Et reafirmes de manera directa i segura, però mira de no ser invasiu. Et preocupa l'economia i com reorganitzar-la en aquest any.


- Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Aquest 2024 vols ser més responsable pel que fa als diners. La teva prioritat és la salut i el benestar emocional i ja no vols perdre el temps amb persones inadequades.


- Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mart al teu signe col·labora en la presa de decisions importants. També et fa directe i resolutiu, especialment en l'entorn laboral. Et reserves més temps per desconnectar.


- Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Sigues curós amb un tema personal, no ho confiïs a qualsevol. Comences l'any amb nous interessos, com la pràctica d'un talent artístic o conèixer altres filosofies de vida.


- Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T'assabentes que volen perjudicar a una persona que aprecies i mires d'ajudar-la. Si has de signar un contracte laboral, caldrà llegir-lo bé o consultar a un advocat.

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Una experiència viscuda darrerament t'apropa a les teves creences i al teu costat més místic. Es pot presentar l'oportunitat de formar-te per poder avançar professionalment.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si la teva relació de parella s'havia refredat una mica, vius un augment de la passió. No et deixis envair per l'enveja, lluita pels teus objectius i et sentiràs millor..

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S'obre una via de diàleg amb algú amb qui teniu diferències. Temps per trobar col·laboradors o socis. Pots tenir notícies d'una empresa a la qual vas presentar currículum..

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Etapa més positiva a la feina. T'anirà bé canviar alguns hàbits que t'estan perjudicant. La pràctica de relaxació serà vital per desconnectar dels problemes quotidians..

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Inici d'una possible història d'amor. Anirà bé ser realista per no idealitzar en excés a l'altra persona. La feina et pot portar a haver de viatjar o a un canvi d'ubicació..

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si tens una relació sentimental, podríeu iniciar convivència o fins i tot podria haver-hi proposta de matrimoni. Comparteixes temps d'oci amb els amics i això et fa feliç..

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Has recuperat el vincle amb algú i et sents millor. Compte amb les presses, podries patir un oblit. La teva imaginació es dispara. Aprofita per donar espai als teus talents..

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Fas un regal especial a una persona de més edat a qui aprecies molt. Si no tens parella, podries temptejar el terreny amb algú del teu passat per veure si està disponible..

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Venus entra al teu signe i ofereix una dosi extra d'atractiu. Sorgeixin persones interessades en tu. Et convé ser més prudent al sector laboral, no tothom és el que sembla..

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et prens seriosament la salut i et cuides més. Una persona sent atracció per tu, però les circumstàncies no li permeten expressar-ho. És possible que tu ja sàpigues qui és..

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si has de fer una compra important o una inversió, escolta més a la teva intuïció. Coneixes persones amb les quals connectes i fins i tot podria sorgir alguna nova amistat..

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Podries ser víctima de manipulació o bé que intentin vendre't alguna cosa que no existeix. Venus a la Casa X obre una etapa més positiva pel que fa a l'àmbit professional.


Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El Sol entra a la Casa X i el sector professional passa per un període de canvis que poden ser beneficiosos. Si viatges, tingues especial cura de les teves pertinences.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Les inversions, les transaccions immobiliàries o l'emprenedoria, passen per un moment molt actiu. La conjunció Lluna/Júpiter pot col·laborar positivament en el teu ànim.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Pots conèixer algú amb qui experimentaràs molta connexió intel·lectual i una forta atracció. A la feina millora l'ambient i podries gaudir d'una mica més de temps lliure.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El Sol per la Casa VII activa el sector social. Si estàs començant una relació, entreu en una etapa més profunda i estable. T'expresses mitjançant la música o l'art.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): En aquests dies podries estar molt observador o fixar-te en petits detalls que fins ara, no tenies en compte. Prepares la casa per rebre alguna visita o un àpat especial.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Sents que has de reservar més temps de la vida diària per divertir-te o gaudir dels teus talents. Recordes amb enyorança una persona que ja no hi és, possiblement el pare.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Aquests dies la família serà protagonista, amb trobades esperades i fins i tot, alguna sorpresa. A la feina podries parlar massa. La prudència verbal serà una bona aliada.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Potser ets introvertit, però hi ha temes que has de comunicar a la parella o a les persones que estimes. T'agradaria viure en un barri millor i comences a cercar habitatge.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Estàs més connectat amb què sents i això t'ajuda a prendre decisions. Si paties un conflicte amb algú de la família, pot tenir lloc una treva. Gaudeixes de la solitud.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): PER MOLTS ANYS! El Sol transita pel teu signe. Apliques sentit comú i prudència als problemes que es presentin. No t'acabes de fiar d'algú i fas bé, fes cas del teu instint.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Passes per un moment força especial. Vols connectar amb les teves veritables necessitats i ja no vols perdre més temps amb projectes o persones que no et representen.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Et preocupa el futur dels teus fills i et proposes millorar les seves condicions. Pots tenir l'oportunitat de tornar a viure a un lloc del teu passat que t'agrada molt.


Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): El teu esperit bel·licós és a flor de pell. Si tens negoci propi, comptes amb l'ajuda d'un soci col·laborador. Si treballes per un altre, dies de reunions i molta paperassa.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si passes per un procés de divorci serà necessari un acord pel que fa a assumptes materials. Pots fer noves amistats, però perquè siguin autèntiques hauràs de ser tu mateix.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri retrògrad pot inclinar al fet que miris al passat. Això pot ser que tornis a connectar amb una antiga parella o que enyoris la teva infantesa, entre altres coses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Pots trobar un objecte que havies perdut i això t'alegra la setmana. Si hi havia un malentès amb la parella o amb algú que t'importa, és bon moment per aclarir les coses.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Al sector laboral sents que les coses no avancen com voldries i penses a treballar a una altra empresa. Fas canvis en la teva dieta o hàbits de salut per sentir-te millor.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad porta la teva ment a un amor del passat o que intentis donar-te una segona oportunitat amb algú. Vas a una festa d'aniversari o a un àpat amb més gent.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Reps una notícia relacionada amb l'habitatge. Tens ganes de regalar i gastes més del que és habitual. Pots sentir una forta atracció per algú al lloc on prens cafè.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En l'àmbit sentimental et mostres molt intens i fins i tot una mica possessiu i la parella pot sentir-se una mica pressionada. Recuperes la comunicació amb un germà o un bon amic.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Pots viure algun retard en l'àrea econòmica, com ara que no t'arribin uns diners que et deuen. Has detectat a una persona malintencionada i poses distància per protegir-te.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mercuri retrògrad et pot portar a cercar en els records i en els avantpassats. Una persona amb qui vas tenir una atracció i no va passar res entre ambdós, podria tornar.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Poses en una balança les prioritats laborals, però potser encara no prens decisions en ferm. Possible atracció mútua amb una persona popular o que té una molt bona posició.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tens notícies d'antigues amistats. Un viatge que tenies previst pot haver de posposar-se. En l'àmbit professional, has de fer canvis, però sents que encara no és el moment.

Divendres, 08 Desembre 2023 21:39

Previsions astrològiques del 8 al 14 de desembre de 2023

Publicat per
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Bon moment per trobar estratègies i solucionar alguns temes que havies deixat aparcats. Una excursió al camp o a la muntanya, t'ajudarà a cremar energia i dormiràs millor.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Pots mostrar-te irascible al sector laboral. T'anirà bé comptar fins a deu abans de parlar. Si tens fills petits o adolescents, feu una escapada i també llargues xerrades.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector laboral les coses comencen a moure's. Si no estaves satisfet amb el metge de capçalera o un altre professional de la salut, trobes altres opcions interessants.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Algunes persones volen parlar amb tu, sembla que tenen una gran necessitat de comunicació. T'interesses per practicar un esport de defensa, com ara arts marcials o boxa.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Moment fèrtil, tant pel que fa a tenir fills com a l'augment de la creativitat. Pot aparèixer algú amb qui sentiràs una forta atracció i es pot donar una relació ràpidament.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Fas una escapada o un viatge de plaer. Si estaves una mica trist o preocupat, el teu ànim millora. Podries tenir obres a casa o una mica més de soroll de l'habitual.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En l'àmbit laboral vius una nova etapa. Pot ser perquè ja et jubiles o perquè has pactat una sèrie de millores. Una persona de la família podrà venir a veure't aquest Nadal.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Inverteixes en imatge. Surts de shopping i passes per la perruqueria o pel saló d'estètica. Una persona amb molta energia del signe Capricorn pot conquerir el teu cor.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En aquest moment tens el coratge necessari per afrontar un nou projecte laboral. Pel que fa a l'amor, una persona i tu us penseu mútuament, però ningú fa un pas endavant.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Els que et coneixen des de fa temps poden quedar sorpresos per la teva iniciativa i capacitat comunicativa. A un àpat d'empresa, pots conèixer una persona molt interessant.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pot sorgir una oportunitat laboral o de negoci en una trobada grupal. Si hi ha una relació tensa amb el pare o una altra persona d'autoritat, s'obre una porta al diàleg.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Una escapada amb la parella pot reviure la relació. Si dubtaves i no sabies com resoldre un problema, fas cas al sentit comú. Gestions relatives a un assumpte laboral/legal.


Pàgina 1 de 5