ELPOLLTV

Diu16122018

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa la recollida de propostes per incloure al pressupost municipal
Dijous, 29 Novembre 2018 07:33

En marxa la recollida de propostes per incloure al pressupost municipal

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Un any més l’Ajuntament de Llagostera ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d’inversions del pressupost municipal pel 2019, on els ciutadans decidiran a què destinar-los.

Per fer-ho s’ha iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Després de la bona acollida de l’any passat, enguany es tornarà a obrir el procés participatiu als joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera amb la voluntat d’involucrar-los en les dinàmiques de participació.

“La proposta més votada per aquests joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final”, tal i com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i Joventut, Robert Montiel.

Les propostes es podran fer arribar fins al 18 de gener de 2019 telemàticament des de llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta en format paper que properament els veïns rebran a la bústia de casa.

Del 18 al 25 gener de 2019 es durà a terme la fase de validació politicotècnica de les propostes i la seva priorització i del 26 de gener al 25 de febrer de 2019 es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar les propostes.

El procés de participació ciutadana, compte el suport de la Diputació de Girona.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK

Estació Meteorològica