La nostra empresa

    • A SUINCO comptem amb més de 40 anys d’experiència en el sector del subministrament i muntatge de tanques metàl·liques i sistemes d’ocultació. Aquest fet ens permet ser un referent a les nostres comarques. Després d’un canvi generacional, l’empresa ha experimentat un fort creixement i s’ha consolidat en el territori.
    • L’experiència acumulada al llarg d’aquests anys, afegida a la innovació que els nous membres aporten, la converteixen en una empresa dinàmica, flexible, amb esperit emprenedor i amb una clara vocació de servei al client.
    • Disposem d’unes àmplies instal·lacions que ens permeten oferir una gran varietat d’estocs de productes al vostre servei.
    • A més de la distribució i el muntatge, una part de la nostra activitat la dediquem al disseny i fabricació de productes propis que s’ajusten a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.
    • Ens adrecem a tot tipus de clients: des de particulars, treballadors autònoms, centres de jardineria i mitjanes empreses fins a l’obra pública.

     

Certificats de garantia i respecte al medi ambient

A Suinco vetllem per la qualitat del producte que oferim tant en el seu procés de fabricació com en el de distribució i posterior instal·lació. complim escrupolosament totes les normatives referents a qualitat i medi ambient i posem a la vostra disposició els certificats de garantia de tots els nostres productes.

 

CATALANA DE TANQUES, S.L.

C/ Indústria, 10 - 17240 Llagostera (Girona)

Tel: 972 83 70 58

info@suinco.com

 

Avís Legal - Política de Privacitat - Política de Cookies

Troba'ns