header

inici

serveis

immo
on estem
contacte
cast
english
 

L’any 1975, l’Enric Montiel Gui, inicia un negoci d’assegurances i  gestoria administrativa al carrer Calderers, núm. 5 de Llagostera. Amb els anys i coincidint amb el trasllat a les oficines de la Plaça Barceloneta, núm. 8, es crea Assessoria Montiel Boadas, SL, que continua la tasca iniciada pel seu fundador i amplia l’àmbit d’actuació a l’assessorament fiscal, laboral, comptable i jurídic.

Actualment  al capdavant d’un equip de persones vinculats a l’empresa des de fa molts anys, hi ha la Margarita Montiel Boadas, advocada i mediadora familiar.
A l’Assessoria Montiel Boadas, treballem per donar servei i assessorament tant a particulars,  empreses, Comunitats de Propietaris, Associacions, i altres Entitats, procurant un tracte directe, proper i el més atent possible als interessos dels nostres clients.

Volem per sobre de tot, que qui entra a les nostres oficines, ja sigui per contractar un servei, un  producte o demanar informació, en surti amb la sensació d’haver estar rebut correctament i atès amb la celeritat i diligència adequades. Ens importa la satisfacció de les persones que entren al nostre despatx, i també dels que contacten amb nosaltres per telèfon, correu, a peu de carrer.

Som Mediadors d’Assegurances, Agents Immobiliaris,  Administradors de Finques i Gestors Administratius Col·legiats.     El nostre Departament Jurídic, ofereix serveis  en els diversos àmbits del dret civil, penal, de família, administriu, laboral, i també Mediació Familiar per resoldre els conflictes en aquest àmbit i evitar la via judicial.  

Us convidem a què consulteu els serveis que us oferim, i si hi esteu interessats, no dubteu a demanar-nos informació sense cap compromís.

Margarita Montiel Boadas

Cap de l’Assessoria Montiel Boadas, SL.
Montiel
 
Baix