Publicat per
Valorar aquest article
(1 Vot)
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu remimages.com / UE Llagostera

Nova ensopegada injusta del primer equip del Llagostera al camp del Constància. Els locals s’han avançat al marcador a la primera part. Els homes de Lluís Carrillo han empatat el partit a la segona gràcies a un xut de Joaqui però l’alegria a durat pocs minuts amb un nou gol del Constància que ha deixat el marcador en 2-1.  L’equip llagosterenc ha dominat la segona part però el gol no ha arribat amb un dubtós arbitratge que no ha xiulat un clar penal a Àlex Moreno que ha rebut una espenta. El Llagostera confiava, i de fet necessitava, poder donar un cop d’efecte per oblidar la dolorosa derrota de diumenge passat amb el Villarreal B i poder sumar 3 punts a la disputada classificació de la Lliga de Segona B.