ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera demanarà una revisió dels valors cadastrals
Dijous, 28 Febrer 2013 19:00

Llagostera demanarà una revisió dels valors cadastrals

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El ple de Llagostera va aprovar ahir sol·licitar a la Direcció General del Cadastre una revisió dels valors cadastrals del municipi. Segons el regidor d'hisenda, Ramon Soler (CiU), els valors són ara mateix excessius: "Els valors cadastrals solen ser del 50% del preu de mercat dels habitatges i actualment els valors a Llagostera són un 20% més grans". Els motius que explicarien aquesta diferència, segons el regidor, és que la darrere actualització cadastral es va fer el 2007, amb valors de mercat del 2006 que el preu dels habitatges era significativament més alt que ara. Si la direcció general concedeix la revisió, el consistori ho sabrà cap al setembre, i els llagosterencs notaran el canvi en el rebut de l'IBI del 2014. La proposta es va aprovar per unanimitat.

 

Participants a la conversa

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Com és que remarqueu el punt del cadastre i els punts de les dos mocions d'alternativa (la de transparencia i sobretot la de Can Boada) que van generar molt més debat (buit i insipid) no les remarqueu?

  • Convidat (planesdecat)

    Permalink

    De fet tampoc parlen del torn de precs i preguntes, que surten coses prou interessants, i tampoc de les resolucions d'alcaldia... però bé, donen preferència als temes que consideren més rellevants...

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.