Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 13 Març 2013 07:28

Llagostera assoleix el 59% dels indicadors del Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Llagostera assoleix el 59% dels indicadors del Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya i juntament amb la ciutat de Girona és l’únic municipi que supera el 50% a la comarca del Gironès. De fet, a data d’avui a tot Catalunya només hi ha 57 de les 947 pàgines web dels ajuntaments que assoleixen més del 50% dels 41 indicadors de bones pràctiques analitzats per el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. El mapa es pot consultar online des de: http://www.infoparticipa.cat/bones-practiques/estudi.html
Al conjunt de comarques gironines només superen el 50% Blanes (61%), Palafrugell (56%) i Santa Coloma de Farners (51%) situant el web de Llagostera (www.llagostera.cat) tercer en el rànquing gironí. Aquestes dades es desprenen del Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya realitzat per el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
El mapa proporciona una fitxa de cada web municipal amb els 41 indicadors que es consideren bàsics en relació amb qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quina informació i eines de participació ciutadana ofereixen. Aquest mapa vol ser també una guia tant per a representants polítics com per a tècnics, tot prenent com a referent el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya elaborat pel mateix equip l'any 2003.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013