ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dilluns, 25 Març 2013 10:12

Club de Lectura Fàcil a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El dijous 4 d'abril es donarà el tret de sortida al Club de Lectura Fàcil de Llagostera, que es durà a terme els dijous, d'11.30 a 13 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller, fins al 13 de juny. El Club de Lectura Fàcil té com a destinatàries persones amb un coneixement mitjà de la llengua catalana o persones que no estan acostumades a llegir en català. Hi poden participar tant alumnes dels cursos de català, com aprenents del programa Voluntariat per la llengua, o usuaris de la biblioteca o qualsevol altra persona que vulgui consolidar l'aprenentatge d'aquesta llengua.

El curs estarà conduït per Isabel Roura, professora dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística de Llagostera. Es proposaran dues lectures al llarg d'aquests mesos: Les mateixes estrelles i Trampa de foc, l'autora dels quals és Núria Marí. A l'última sessió del Club de Lectura, el dia 13 de juny, es comptarà amb la presència de l'autora i els participants podran comentar amb ella els llibres i fer-li preguntes sobre el procés creatiu.

Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure-s'hi a la biblioteca o al Servei Comarcal de Català del Gironès (tel. 972 21 32 62, a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.