ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Comença el Torneig Internacional de Futbol Base Mic
Dimecres, 27 Març 2013 08:12

Comença el Torneig Internacional de Futbol Base Mic

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) inaugurarà avui la 13a edició a l'estadi municipal de Palamós. El torneig, que se celebrarà fins diumenge a 19 poblacions de la Costa Brava, comptarà amb 224 equips participants procedents de 35 països. Entre les principals novetats, destaca la nova categoria de MIC Integra, dirigida a persones amb discapacitat.

El torneig es disputarà a 19 pobles, entre ells Llagostera, així com Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d’Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d’Aro, Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, L’Escala, Calonge, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Vidreres i comptarà amb 24 terrenys de joc.

Un total de 224 equips, entre ells la U.E. Llagostera, participaran en la 13a edició del torneig que amplia de nou el número de participants. En els 5 dies del torneig, se celebraran prop de 600 partits de futbol i el MIC comptarà amb més de 5.000 participants acreditats i es preveuen més de 200.000 espectadors que seguiran els encontres en directe. L’organització del MIC, formada per prop de 200 persones, calcula que el torneig suposa un impacte econòmic aproximat als 2.000.000€.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.