ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comencen les obres del Centre d’Interpretació de la història de Llagostera
Dijous, 04 abril 2013 12:24

Comencen les obres del Centre d’Interpretació de la història de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana han començat les obres del Centre d’Interpretació de la història de Llagostera. Les primeres feines han consistit en l’enderroc de l’antic magatzem de la brigada municipal situat al carrer Processó i que actualment estava en desús. Per tal de realitzar la feina s’ha tallat el pas de vehicles rodats pel carrer i s’ha reorganitzat la circulació de la zona per tal de causar els mínims inconvenients als veïns.

El projecte també contempla la construcció d’un edifici la coberta del qual serà una plaça a nivell del carrer Processó. El nou edifici es relacionarà amb Can Caciques mitjançant una zona verda d’accés públic.

Amb una superfície construïda de 208 m2, l’equipament preveu una sala d’exposicions de 122 m2 i els espais necessaris per a situar-hi l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. L’empresa adjudicatària de les obres és Teyco S.L amb un pressupost de 198.194 € + IVA. El pressupost de licitació era de 249.332 € + IVA. Les obres tenen un termini d’excussió de 6 mesos. Aquesta actuació compta amb una aportació de 110.000 € del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i  de 147.106,18 € del FEDER.       

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.