ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Dilluns, 15 abril 2013 22:00

#Llagostelada: La samarreta de la U.E Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
#Llagostelada: La samarreta de la U.E Llagostera Jun Ying ( uellagostera.com )

La Unió Esportiva Llagostera ha presentat aquest dilluns a la tarda la samarreta amb què jugarà dimecres vinent, la semifinal de la Copa Catalunya contra l’Espanyol. El club també ha donat a conèixer les diverses iniciatives que portarà a terme amb aquesta peça limitada a 20 unitats.

L’entitat, conneguda des de fa temps pel seu tarannà obertament català i les seves iniciatives en aquest aspecte, ha apostat per “una samarreta commerativa de la primera vegada que participarem a la 'Final Four' de la Copa del nostre país”, ha assenyalat, davant un bon grapat de mitjans informatius, la presidenta del club, Isabel Tarragó. També ha afegit que “paral·lelament hem optat per unes iniciatives que permetran a tothom qui vulgui, optar a tenir aquesta samarreta d’edició limitada i que els futbolistes només portaran una vegada, en la semifinal contra l’Espanyol”.

D'una banda, el club ha optat per "un sistema de micromecenatge. Tothom qui vulgui pot aportar des d’un euro fins la quantitat que desitgi al compte corrent de Banc Sabadell 0081 5392 18 0001013403. Entre tothom qui col·labori sortejarem dues samarretes”. D’altra banda “una se l’endurà qui, amb l’etiqueta #llagostelada, faci el comentari més simpàtic o enginyós sobre la samarreta a la xarxa Twitter”. Finalment “les 17 restants se subhastaran per internet després del partit”.

Font: U.E Llagostera

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.