ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Les trucades fraudulentes en nom del Servei Municipal d’Aigües s’estenen a altres municipis de Girona
Dimarts, 23 abril 2013 17:32

Les trucades fraudulentes en nom del Servei Municipal d’Aigües s’estenen a altres municipis de Girona

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aqualia, l'empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües als municipis gironins de Lloret de Mar, Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Peralada, Anglès, Empuriabrava, Cadaqués, Cassà de la Selva, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador  i Llagostera, ha informat amb un comunicat que les trucades fraudulentes detectades fa uns dies a veïns de Platja d’Aro al·legant presumptes problemes de la qualitat de l’aigua, s’estan estenent a altres municipis de la demarcació.

El delegat d’Aqualia a Girona, Manel Gómez ha explicat que "la suposada empresa telefona utilitzant el nom del Servei Municipal d’Aigües i sol·licita la realització d’anàlisis d’aigua a l'interior dels domicilis particulars i suposadament ofereix mecanismes de filtrat de l’aigua per a les aixetes. Des d’Aqualia s'ha aclarit que el Servei Municipal d’Aigües en cap cas realitza aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del nom de l’empresa o el Servei per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal”.

A més, Manel Gómez reitera que el control de la qualitat de l’aigua distribuïda per Aqualia està garantit amb les anàlisis que es realitzen al llarg de l’any i recorda que aquests es fan sense necessitat d’accedir a l’interior de les vivendes.

Per a qualsevol consulta, Aqualia recorda als veïns d’aquests municipis que tenen a la seva disposició el telèfon d’Atenció al Client  900  81 40 81, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.