ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol 'Sense el suport de Llagostera és molt difícil pensar en continuar aquesta lluita'
Dilluns, 29 abril 2013 08:20

'Sense el suport de Llagostera és molt difícil pensar en continuar aquesta lluita'

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Moment del partit de diumenge contra l'Hospitalet Moment del partit de diumenge contra l'Hospitalet Jun Ying

“Gràcies a la gent que ha vingut avui al Municipal!! Però ens haurem de plantejar si val la pena continuar perquè ens hem sentit sols!” i “Lamentable l’ambient d'avui al camp!! Sense el suport de Llagostera és molt difícil pensar en continuar aquesta lluita!!”
Es pot dir més fort però no més clar. Així de contundents s’han mostrat Oriol Alsina i la presidenta de la Unió Esportiva Llagostera Isabel Tarragó, mitjançant aquest dos missatges publicats a Twitter després del partit d’aquest diumenge contra l’Hospitalet que ha acabat amb empat a 1. 

Participants a la conversa

  • Convidat (Salva)

    Permalink

    Ànims nois. Ara no podem defallir! Hem de seguir fent història!

  • Convidat (fe4)

    Permalink

    a veure, ahir diumenge feia molta fred i plovia i a més el partit el feien per esport3. Com voleu que la gent vagi al camp amb aquestes circumstàncies? també heu de tocar de peus a terra i no anar pel món de víctimes.

  • Convidat (grau)

    Permalink

    Això és el que vol el poble o, més ben dit, el que no vol. Si la gent no ve deu ser perquè no hi ha afició. No és que el poble estigui en contra del projecte de la UE Llagostera sino que simplement no té il·lusió per a tenir un equip a 2aB!
    Des de la junta feu ben fet de plantejar si val la pena o no seguir amb el projecte. Cal valorar si és l'il·lusió de molts o si només ho és d'uns quants!
    Ànims a la junta de la UE Llagostera.
    Jo, personalment, n'estic satisfet!

  • Convidat (Ai Déu)

    Permalink

    Però qui carai voleu que vagi al camp? Heu vist el camp del Getafe, ciutat amb gairebé 200.000 habitants, com n'està de buit? Qué us penseu, que vindrà mig poble a veure el partit? Jo crec que fa molt que porteu els fums massa amunt. Un equip a 2b és un luxe estúpid per un poble de 7.000 habitants, mirin com s'ho mirin.

  • Convidat (joan)

    Permalink

    Teniu raó. Jo veig que tenim un equip, però no hi ha ningú del poble. És molt fàcil dircel que dic i lleig, però crec que aquest projecte és un somni d'uns pocs. Personalment, em va decebre el que li ha passat al Sr. Alsina, que no pot estar al davant de l'equip.
    He vist molts moviments entre despatxos, gent de Girona que arriba, se'n va. I això suposo que costa diners, i no pocs. És un luxe tenir aquest equip al poble i suposo què és d'agraïr a la familia Alsina -Tarragó l'esforç que estan duent a terme, però... Es elseu somni.
    Son moltes coses les que envolten aquest equip per resumir-les aquí, però al final, quin benefici en treu Llagostera d'això?
    Salut.

  • Convidat (Pere)

    Permalink

    Amic Joan, preguntes quin benefici en treu llagostera? Que no llegeixes diaris, ni veus la tele, ni escoles la ràdio? Gràcies al futbol, Llagostera està en boca de tothom i ara ens coneix tot quisqui, tant si t'agrada el futbol com no. Val la pena només per aixó. Visca la U.E Llagostera!

  • Convidat (Joan)

    En resposta a: Convidat (Pere) Permalink

    Hola Pere,
    Si, es parla de Llagostera gràcies al futbol. Millor això que per la famosa línia elèctrica.
    Sí, els comerciants i empresaris omplen el calaix amb la gent que ve a veure el Llagostera.
    M'agrada el futbol, i hi vaig anar a veure l'hospitalet. En sóc soci, però també veig que s'està apagant (per no dir que s'ha apagat) la xispa de fa uns mesos.

  • Convidat (Lluc)

    Permalink

    El problema està en que els resultats no acompanyen.

  • Convidat (Joan)

    Permalink

    A part les entrades costen uns diners q no tothom es pot permetre!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.