ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Tot a punt per a la ‘Cuina de Festa Major’ de Llagostera
Dimecres, 15 Maig 2013 08:26

Tot a punt per a la ‘Cuina de Festa Major’ de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Tot a punt per a la ‘Cuina de Festa Major’ de Llagostera Marc Sureda

Croquetes de pernil de Jabugo amb crema de formatge, Caldereta de solraigs i llagostins amb tàperes i perfum de canyella, Amanida de formatge de cabra amb compota de poma i oli de fruits secs, Raviolis de patata i gamba de Palamós amb vinagreta de fruits secs, Musclos amb vermut de Can Ramiro, Canelons de confit d’ànec amb pera i Cua de bou a la cassola amb rovellons són alguns dels plats que es poden trobar als menús de La Cuina de Festa Major organitzada per l’Associació de Restaurants i l’Ajuntament de Llagostera. La campanya gastronòmica començarà el divendres dia 17 de maig i s’allargarà fins al 26 de maig. Com a novetat enguany s’incorpora a les campanyes gastronòmiques i a l’Associació de Restuarants de Llagostera el restuarant Els Tinars, establiment amb una estrella Michelin. En total hi participen 7 restaurants: El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Els Tinars. Els preus dels menús oscil•len dels 22 als 75 euros. Podeu consultar ekls menús des d'aquí

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.