ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els Mossos investiguen un nou assalt violent a Llagostera
Dijous, 30 Maig 2013 07:21

Els Mossos investiguen un nou assalt violent a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
Vehicle dels Mossos ahir a Llagostera Vehicle dels Mossos ahir a Llagostera Marc Sureda

Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou robatori amb violència a Llagostera. En aquest cas l’assalt ha tingut lloc al carrer Sant Pere en plena llum del dia segons publica avui El diari El PuntAvui i el Diari de Girona en portada. Pel que sembla els autors són tres homes que van actuar amb el rostre descobert.

Participants a la conversa

  • Convidat (hola)

    Permalink

    Si la justicia i els cossos policials no actuen d'una vegada haurem d'aplicar la llei pel nostre conte i adobar els camps amb els cossos trinxats d'aquesta gent.

  • Convidat (jose)

    Permalink

    Alfinal tendremos que cogernos la justicia por nuestra propia cuenta, total los pillan y en un dia estan fuera, tenfdremos k hacer como en estados unidos armados y el primero k se pase pues eso...bang y a tomar porculo

  • Convidat (Ens mereixem estar tranquils.)

    Permalink

    crec que LLagostera no mereix el tracte que se li está donant (de gent dolenta i assalts iiiiiiiiietc.)per aixo crec que desde l´Ajuntament es podría solucionar.....ja que ells saben (si no tots,la majoria)qui son...aqui viu molta gent que no treballen (pero estan visquen)jo del aire no puc viure,tinc uns deures, i els intento complir...els demés que facin el mateix ..i si no poden dons (AIRE)PERO MANTENIR UNA GENT I A SOBRA QUE ENTRIN A LES NOSTRES CASES I ENS FACIN MAL....Pues no...si us plau feu algu a qui correspongui,pero ja.....per la meva part faré el que cregui convenient,per la vostra part feu el que teniu de fer.....Gracies.

  • Convidat (Entrecot)

    Permalink

    Tots sabem qui son aquests dròpols, una banda de nanos de poble ( ja son 12....) alguns d'ells fills de famílies molt solvents econòmicament, i que busquen emocions i diners fàcils que no els i donen els seus pares per pagar els vicis. Passegen per el poble amb els seus cotxes tunnejats (El BMW blau i ved amb aleró, fa mes pena que goig.....) com si fossin els amos, ja que estan tranquils de saber que si els agafen tenen al pare darrera que els i treure las castanyes del foc, (ja va passar fa poques setmanes a Cassa quan els mossos d'esquadra li van posar un parany a un d'ells amb un cotxe molt vistos, i el va robar). Va ser detingut, per evidentment desprès d'un parell de trucades del seu pare ja era al carrer un altre cop. Fa temps que crec que aixo acabara malament, acabaran matant algú i desprès tot seran lamentacions....
    En cas que vinguin a case, ting molt clar el que faré. Sempre ting l'escopeta carregada a punt, i el primer que es possi per D'Avant volara uns quants metres. Desprès nomes caldrà recollir-lo, agafar la pala, i portar-lo a enterrar a la muntanya, que diuen que allà la merda, no fa pudor.

  • Convidat (no se vosaltres...)

    Permalink

    no se vosaltres, però jo ja tinc l'escopeta preperada al costat de la porta xD

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.