ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Dilluns, 15 Juliol 2013 07:51

Més de 7.100 espectadors han passat per 'ESCENARIS 2013'

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Un total de 7.149 espectadors han passat enguany per les 58 actuacions del festival 'ESCENARIS 2013', Teatre al Gironès. Unes xifres que consoliden aquesta 9a edició amb un increment del promig d'assistència.

Han estat sis mesos, del 20 de gener fins al 30 de juny, amb representacions teatrals pràcticament tots els caps de setmana en els municipis que hi participe, entre ells Llagostera.

L'objectiu fonamental del projecte és dinamitzar el teatre professional de petit format als pobles de la comarca del Gironès. Per a fer-ho possible, “ara més que mai, és imprescindible la mancomunació d'esforços entre tots els ajuntaments que hi participen, juntament amb el Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona”, tal com expliquen els seus organitzadors. 

Els ajuntaments que hi participen són Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.