ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Bell Matí organitza uns campaments a la Vall d'Aran
Dimecres, 17 Juliol 2013 08:19

El Bell Matí organitza uns campaments a la Vall d'Aran

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
Sortida del Bell Matí a Tavertet del passat 1 de maig de 2013 Sortida del Bell Matí a Tavertet del passat 1 de maig de 2013 Lluís Amat

El Grup Excursionista Bell Matí organitza una estada d’estiu a la Vall d’Aran. Els campaments es duran a terme del 10 al 17 d’agost i l’estada es farà al Càmping Espalias de Bossòst. Cada dia es faran sortides a l’alta muntanya de la zona (Forcanada, Mulleres, Vallé d’Ôo...). El preu és de 235 euros i si algú vol assistir-hi dies puntuals el preu per dia és de 30 euros. El preu inclou el viatge, l’estada, la manutenció, el material logístic i de muntanya comunitari. 

Per participar a l’estada és obligatòria la llicència federativa modalitat C. En cas de no tenir-la és obligatori contractar-ne una de temporal per als dies dels campaments, que costa 20 euros. 

La data límit d’inscripció és el dilluns 5 d’agost. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt més avall o a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 972 83 12 89. 

 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.