ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí obre un local-exposició
Divendres, 15 Novembre 2013 09:48

L’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí obre un local-exposició

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

Per l’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí la salut i la qualitat de vida dels seus clients són el més important. El dia a dia està ple de barreres físiques que dificulten el moviment i és per aquest motiu que l’ortopèdia-farmàcia ha obert un local-exposició que oferirà un servei més còmode i ampli davant de les necessitats diàries que sorgeixen, aportant eines que ajuden a millorar la qualitat de vida.

L’Ortopèdia-Farmàcia Magda Saurí està acreditada pel Catsalut per dispensar articles ortoprotèsics a través de la Seguretat Social i també per a les mútues. Així mateix, tot l'equip de la farmàcia s'ha anat adaptant a les diferents normatives i són fabricants a mida i adapten ortesis.

L’Ortopèdia-Farmàcia també ofereix assessorament en les ajudes tècniques: cadires de rodes, carrutxes, bastons, grues i llits elèctrics, scooters, calçat, ajudes per al bany i la casa i la vida diària... Un altre dels serveis que ofereix són la fabricació de plantilles a mida i un estudi podològic amb plataforma 3D.

Per més informació podeu adreçar-vos a la Farmàcia - Ortopèdia situada al carrer Pau Casals número 13 o al telèfon 972.80.55.99

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.