ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera celebra la Diada de la Policia Local
Dissabte, 16 Novembre 2013 20:54

Llagostera celebra la Diada de la Policia Local

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Llagostera celebra la Diada de la Policia Local Marc Sureda

Llagostera ha celebrat aquest dissabte la diada de la Policia Local que ha servit per fer balanç de les actuacions més rellevants dutes a terme durant l’any i posar en valor la importància de la col·laboració ciutadana. L’acte ha tingut lloc al Teatre del Casino on hi ha assistit unes 300 persones entre elles diverses representacions i comandaments de Policies Locals veïnes, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Nacional, Guardia Civil i altres cossos de protecció civil i emergències. El director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona Albert Ballesta, acompanyat de l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i del Sergent de la Policia Local Joan Linde ha presidit l’acte. Dilluns us oferirem un vídeo resum de la diada.

Participants a la conversa

  • Convidat (Un ciutadà més)

    Permalink

    Em sembla una vergona aquest acte, en cap cas es ben merescut. Aquesta nit han entrat a robar a dos blocs del C/ Carrilet-Avgda.Gotarra i hem trucat a la Policia per tal de posar la denúncia i ens han dit que vinguem demà dilluns al matí a posar la denúncia, que avui diumenge no hi havia ningú per tal de denunciar. Amb aquest tipus d´ actituds els ciutadans ens sentim totalment sols i desemparats.

  • Convidat (ciutada)

    Permalink

    No estic gens d acord amb tu.
    Penso q fan una molt bona feina i suposo q si t han dit q no podien agafarte la denuncia deu ser pq nomes deurien ser 2 treballant i si es posen a agafar denuncies qui vigila els carrers???
    Penso q ells no en tenen la culpa i potser el problema es dels mitjans d q disposen o de la mala gestio per part dels caps.
    Una felicitacio de part meva per tots els agents de la policia local de llagostera.

  • Convidat (Un altre ciutadà més)

    Permalink

    A mi el festeig de la policia no em sembla be ni malament.
    El que em sembla malament es que ademés hagin entrat a robar a d’altres edificis.
    Algú s’ha preguntat que pasa els dies de pluja?, per que hi han tans robatoris?
    A cas els ciutadans no paguem prou impostos per tenir mes de una parella de policies fent ronda de nit en una població de 8000 habitants.
    Si no hi han prous policies, que l’alcalde o qui li toqui (que se jo! ciutadà de a peu) que posi seguretat privada o fasi alguna cosa mes que escalfar la cadira, com alguns polítics i/o funcionaris que tenim aposentats en el poder.
    I si els que dirigeixen no fan be la feina que prenguin responsabilitats d’alguna manera o que els despatxin (com pasa ,desgraciadament, a l’empresa privada moltes vegades sense raó).
    Si algú esta en desacord amb mi, que hem repliqui!
    Un altre ciutadà emprenyat.

  • Convidat (police)

    Permalink

    Som record a les comarques gironines de robatoris en domicilis!! no se que carai hem de festejar!!

  • Convidat (Tricorni)

    Permalink

    Ciuitadà, en part estic amb tu. He tingut familiars a la Benemèrita i actualment bons amics. Quan en un llóc concret hi ha un desgavell d´aquest tipus, traslladen al Comandante de Puesto a un altre llóc , i hi posen algú mès competent. No volen escalfa-cadires .Els resultats els pots veure cada dia. Es el Cos mès competent i preparat que hi ha.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.