Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 20 Desembre 2013 10:27

El Club de Patinatge Llagostera fa balanç del darrer trimestre de l’any

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Fa uns dies, es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat de Debutats on competien les patinadores que han obtingut el certificat aquest any 2013. En la categoria Cadet varen actuar l’Alexia Pérez i l’Alexia Cosmello i en infantil va actuar la Carla Salguero, que va obtenir la millor puntuació i va quedar primera classificada.

Ara que s’acaba l’any, és el moment de fer memòria de les últimes competicions individuals que estan donant molt bons resultat al club a nivell provincial i català.

El mes d’octubre va significar el retorn a la competició de Sandra Posas , ja recuperada d’una lesió, que va quedar primera a la Copa de Girona en la seva categoria, en aquest trofeu cal destacar a més la participació de Mireia Codina que va quedar segona de les Juvenils i Alba. Pérez que va obtenir el tercer lloc del podi infantil. Neus Mateu que va disputar la Copa Territorial va quedar tercera classificada.

Pel que fa a competicions a nivell català, el mes de novembre es va celebrar la Copa Catalana, aquí cal destacar la bona feina i bon nivell de dues patinadores del nostre club; Sandra Posas que va tornar a pujar al lloc més alt del podi i Mireia Codina que va quedar quarta.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013