Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 07 Gener 2014 09:54

El Síndic de Greuges a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquest dijous 9 de gener, al Local Social de La Caixa situat al carrer Consellers 12, l’equip del Síndic de Greuges serà a Llagostera per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

La presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Llagostera respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s‘emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

Les persones que hi estiguin interessades, cal que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-size: 11px;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013