Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 31 Gener 2014 08:33

Es busca amo incívic de gos

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
Es busca amo incívic de gos Foto: @kique_ramos

Un veí de Llagostera, cansat de trobar-se excrements de gos al seu carrer, ha decidit penjar un missatge al propietari del gos, alertant-lo que el vigila per identificar-lo i denunciar-lo. A Llagostera existeix una ordenança de tinença d’animals que regula diversos aspectes i preveu sancions de fins a 600 euros. 

Participants a la conversa

 • Convidat (MARTA)

  Permalink

  És vergonyós la carrera d'obstacles que hem de fer cada dia per arribar a l'escola per les vorera i no trepitjar-ne cap. Nosaltres, de moment, no tenim cap problema, però, i la gent gran?, i la gent amb mobilitat reduida?, i els cotxets?......
  Fa uns dies ens dediquem, amb els nens, a fotografiar-les totes.... és impressionant, n'hi ha de totes mides, textures i colors...... moltes inevitablement trepitjades........Ja tenim una col.lecció completa!!!!! La nostra intenció era enviar-le's al Poll, però crec que no fa falta, tothom les ha vist i ho ha pogut comprovar.
  Senyors propietaris de gossos:
  És molt bonic tenir un gos i portar-lo a passejar, però siguem educats i respectem el nostre entorn i la gent que hi viu.
  Gràcies.

 • Convidat (toni)

  Permalink

  Si el cartel lo puse yo, es lamentable como estan las aceras del pueblo. de momento hace tres dias que lo puse y ni una caca.Seguramente el dueño o dueña del perro lo paseara por otras calles para dejar alli las cacas .

 • Convidat (anonim)

  Permalink

  Segur que aquesta persona incívica és la primera en queixar-se si les caques apareixen davant de casa seva.

 • Convidat (Yolanda)

  Permalink

  Haurien d'escarmentar els incívics, perque després els cívics paguem justos per pecadors!!!!!

 • Convidat (pigs)

  Permalink

  es fastigos trobar-se cagades de gos per tot arreu, es antihigiènic i hi ha nens que les agafen del carrer perquè no saben el que es. Es una vergonya com tenim el poble de cagarades, li haurem de canviar el nom per Llagoscaca !! Hi ha molta gent que no se n´ amaga!! porcs !!

 • Convidat (salva)

  Permalink

  Jo penjaria la foto d'aquests amos incívics! Colla de porcs!

 • Convidat (betty)

  Permalink

  Jo crec que si fan un parc per a gossos
  Ens estelviariem tantes caquesssssss
  Falten papereres

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013