ELPOLLTV

Dil15082022

Back Estàs aquí:Inici Notices El Projecte europeu Euronet 50/50 de millora de l'eficiència energètica arriba a 6 escoles del Gironès
Dimarts, 04 Febrer 2014 10:46

El Projecte europeu Euronet 50/50 de millora de l'eficiència energètica arriba a 6 escoles del Gironès

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El Consell Comarcal del Gironès i sis escoles de la comarca: l'escola Les Moreres de Flaçà, l'escola Forn d'Anells de Fornells de la Selva, les escoles Lacustària i Puig de Cadiretes de Llagostera, l'escola Dr. Sobrequés de Bescanó i l'escola l'Aixart de Cervià de Ter estan realitzant el projecte europeu Euronet 50/50 contra el canvi climàtic mitjançant la implantació de mesures d’estalvi energètic. 

El projecte Euronet 50/50 s’emmarca en el Pacte d’Alcaldes, una iniciativa de la Comissió Europea, que té com a objectiu superar el compromís de la UE de reduir en un 20%, abans de l’any 2020, les emissions de CO2 i dels gasos d’efecte hivernacle. Aquesta proposta educativa, que té el suport d'Energia Intel·ligent, es realitza a 50 escoles de més dels 9 països de la Unió Europea que apliquen la metodologia 50/50. 

Euronet 50/50 vincula les mesures d’eficiència energètica realitzades per l'escola amb els beneficis que això suposa de forma directa i equitativa. Per tant, a part d’aportar uns beneficis ambientals, el projecte Euronet 50/50 premia econòmicament els responsables d’aplicar mesures efectives d’estalvi energètic, tant l'escola com els gestors dels equipaments, els ajuntaments.  

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.