ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Les depuradores existents al Gironès garanteixen el sanejament de més del 96% de la població de la comarca
Dimecres, 19 Març 2014 19:03

Les depuradores existents al Gironès garanteixen el sanejament de més del 96% de la població de la comarca

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La comarca del Gironès disposa actualment de 10 depuradores en servei que tracten un cabal d’aigües residuals de 49.000 m3/dia (que representa el sanejament equivalent de 200.000 d’habitants). Això significa que les depuradores existents a la comarca garanteixen el sanejament de més del 96% de la seva població.

 Segons ha informat la Generalitat, els sistemes de sanejament en servei són els següents: Bescanó, Cassà de la Selva (saneja les aigües residuals de Cassà i Llagostera), Celrà, Cervià de Ter, Flaçà (saneja les aigües residuals de Flaçà i Sant Joan de Mollet), Girona (saneja les aigües residuals de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Vilablareix, part de de Sant Julià de Ramis i un poligon industrial d'Aiguaviva), Llambilles, Sant Jordi Desvalls-Mas Masó, Quart i Sant Gregori. Totes aquestes depuradores, a més de sanejar les aigües residuals generades en els municipis esmentats, també contribueixen a la millora mediambiental dels rius Ter i Onyar.
  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.