Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet Una victòria de l’afició

Publicat per  Jun Ying
Valorar aquest article
(3 Vots)
Una victòria de l’afició Jun Ying

Arribaven a Llagostera els dos equips que, a hores d’ara, eren els invictes. Però al final l’únic que ha mantingut aquesta etiqueta, ha estat el CB Llagostera, amb un resultat de (66-54). Amb un pavelló, que a mesura que passaven els minuts s’ha anat omplint. El partit que disputaven el CB Llagostera i el CB Salt-Palau, ha presentat tots els ingredients que a un espectador pot agrada, alternances al marcador i molt bon arbitratge.

El partit l’ha encetat Alberto, per part local, amb una cistella de dos punts, però fruit dels continus intercanvis de cistelles al final del període s’ha arribat amb un marcador ajustat, 11-12 a favor de l’equip visitant.

Tot el contrari ha estat el començament del segon període, on el Salt ha sortit fort, marcant un parcial de 0-6, amb cistelles d’un destacat Badia. Seguidament, els intercanvis de cistelles han estat continus fins al minut 5. Llavors Fumado amb un tir lliure, Sàbat amb un triple i Ortiz amb una cistella de dos punts, han posat el 23-22. Llavors, entre un poderós Fumado i un incansable Cazorla, han anotat les cistelles suficients perquè els intents de resposta per part del Salt, siguin nuls. Passats els primers 20 minuts, s’arribava al 33-30 pel CB Llagostera.

Ja en el 3r període, el pitjor pels llagosterencs, s’ha iniciat amb un parcial de 7 a 5, fins al minut 5. A partir del 6è minut, els Salt s’ha tornat a reviscut, a costa de Badia i petites aportacions dels seus companys, han pogut realitzar un parcial de 0-12, marcant un (40-47). Diferència  que podia semblar suficient, perquè els saltencs intentessin imposar el seu joc. Però  gràcies a un 4/5 en TL en el darrer minut,  el marcador s’ha tornat a ajustar i ha reflectit el 44-47, que donava emoció als darrers 10 minuts.

En el 4t període, i definitiu, els llagosterencs han sortit molt endollats i al minut 3 ja empataven a 50. Un 4/4 en TL i una cistella de dos de manera consecutiva de Ying, a més dels tirs lliures errats pels de Salt, han ajudat a marcar diferències al marcador a favor dels locals. La bona gestió de la diferència ha ajudat a augmentar-la, arribant al 66-54 final.

Els llagosterencs, líders en solitari a falta de 4 jornades, i merescuda victòria, tan de l’equip com de l’afició, ja estan a l’esperar del CB Farners del diumenge vinent, duel directe perquè els llagosterencs puguin mantenir la primera posició.