ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Arriba la VII edició del Mercat Romà
Dimecres, 09 abril 2014 17:35

Arriba la VII edició del Mercat Romà

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El poble acollirà el proper diumenge 13 d’abril, la setena edició del Mercat Romà amb un seguit d’activitats que començaran a les 10:45 i s’allargaran fins a les 21 hores al nucli antic.
Els actes destacats de la programació són el campament romà, desfilades de Manaies, espectacles i exhibicions de gladiadors, cercaviles musicals, danses, malabars, activitats infantils passejades amb burros i ponis i espectacles de foc. A més a més, hi haurà una vuitantena de parades ambientades a l’època romana distribuïdes pels carrers i places del nucli antic.
Els visitants al Mercat Romà tindran l’oportunitat de pujar fins al campanar de Llagostera que romandrà obert durant tot el dia.
El Mercat Romà donarà el tret de sortida a l’àmplia programació de Setmana Santa que s’allargarà fins al 21 d’abril i que inclou desfilades dels Manaies pels carrers de Llagostera per fer el lliurament del penó, la representació de diverses escenes teatralitzades de la Passió a l’aire lliure i la Processó de Divendres Sant, entre d’altres activitats.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.