ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Continuen els actes de Setmana Santa
Dimarts, 15 abril 2014 10:29

Continuen els actes de Setmana Santa

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Continuen els actes de Setmana Santa Foto: Marc Sureda

El proper dijous 17 d’abril (Dijous Sant) els Manaies de Llagostera desfilaran per diversos carrers del municipi per fer el lliurament del penó. La sortida tindrà lloc a els 19:30 h de l’Estació fins al domicili del nou penonista, que enguany és Francisco Sánchez Caballero.
A partir de les 21h es donarà pas a la representació de les escenes de la Passió pels carrers i places del nucli antic. Més de 100 persones entre els Manaies, actors i actrius, ballarines i organització participaran en les diversos quadres escènics de la Passió que es representaran.
El Divendres Sant a partir les 21h, la Processó centenària de Llagostera sortirà de la Plaça del Castell per recórrer diversos carrers del poble donant continuïtat a les escenes de la Passió amb la representació de La Crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell on finalitzarà la Processó.
Paral•lelament també es duran a terme els actes religiosos a l’Església Parroquial. El dijous a les 20h, es farà la Celebració de la Cena del Senyor; el Divendres Sant a les 11h el Via Crucis i a les 18h la Celebració de la Passió del Senyor. El dissabte 19, a les 22h la celebració de la Vetlla Pasqual i  el diumenge 20, a les 10:45h es farà la Missa Solemne de la Pasqua de Resurrecció.
Els actes de Setmana Santa es tancaran Dilluns de Pasqua, 21 d’abril amb la XXXIII Trobada Sardanista a la Plaça Catalunya a les 17h amb la Flama de Farners i La Bisbal Jove.


Podeu consultar la programació completa aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.