Victòria, campionat i ascens del Sènior Masculí del CB Llagostera

Publicat per  Jun Ying
Valorar aquest article
(3 Vots)

Després d’una llarguíssima temporada, amb més glòries que penes, l’equip Sènior Masculí del CB Llagostera aquest diumenge va assolir una victòria que certifica la primera posició de la fase a quatre i, conseqüentment, l’ascens.

Al primer quart es va viure un partit molt respectuós, les diferències en el marcador van ser mínimes. Jugats 5 minuts, el marcador era de 4 a 5, però un parcial de 0-7, amb un triple de Sàbat, i punts en joc d'Ortíz i Fumando. Arribant al final dels primers 10 minuts de 8-16, pels llagosterencs.

Les diferències eren mínimes i no permetien relaxacions. El segon període va tenir molt ritme pel que fa a anotacions. Jugats 5 miunts, Llach, per part local, va anotar 10 punts consecutius (3 trples), per contrarestar els punts, distribuïts entre Fumado, Cazorla i Fernàndez, de l’equip llagosterenc. 22-27 i el Llagostera tornava a encaixar un altre gran parcial per tancar la primera part (3-10).

Arribats a l’equador del partit la diferència era de 12 punts, molt interessant pels de Llagostera. El 3r període, Sàbat va decidir començar anotant 2 triples, de manera consecutiva, i quatre punts més, menyspreant els dos tirs lliures de l’equip local. La diferència havia pujat als 20 punts (27-47) i a falta de 5 minuts, un fluix parcial de 6-3, va tancar els 30 primers minuts.

Els darrers 10 minuts, van ser marcats per tres parcials molt grans, començant amb un 2-8 favorable als llagosterencs, seguit d’un altre de 13-5 pels locals, i a falta d’un minut per acabar, un  de 8-0.

Cal destacar el gran partit, pel que fa en anotació, de Sábat (21), claus per marcar les diferències, en el 3r període, en el marcador. També, un clàssic, com és el cas Fumado, sempre present. Sense desmerèixer el treball en conjunt de l’equip, que al llarg de l’any, tots han aportat, i han permès assolir els objectius de l’equip.