ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament crearà una comissió de seguiment de les obres de la carretera amb la participació dels veïns
Divendres, 18 Juliol 2014 16:56

L’Ajuntament crearà una comissió de seguiment de les obres de la carretera amb la participació dels veïns

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest dijous el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Llagostera es varen reunir amb els veïns del poble per donar detalls de les obres de millora i d’integració a la trama urbana de la travessera de l’antiga C-65 a Llagostera (C-65z).
Durant la reunió es va acordar crear una comissió de seguiment amb la participació d’algun representant dels veïns afectats per les obres.
La reunió informativa, on hi van assistir unes 80 persones, va anar a càrrec de l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria i de l’enginyer municipal, Jordi Colomer.
A la reunió hi van assistir unes 80 persones que van omplir la sala de plens de l’Ajuntament i van valorar positivament l’inici de les obres que permetrà dignificar la zona i millorar els serveis.

El tram on s’actuarà té una longitud d’1,2 quilòmetres, des de la sortida de l’enllaç est de la variant de Llagostera fins a la intersecció amb la C-253a. Les obres, que tenen un termini d’execució de nou mesos, consistiran en:
- Reforçament i renovació del ferm.
- Pavimentació amb voreres i adequació de les existents.
- Millora dels sistemes de drenatge.
- Senyalització horitzontal, vertical, d'orientació i barreres de seguretat.
- Habilitació d'espais per a l'aparcament.
- Substitució de l'enllumenat, instal•lació de passos de vianants amb semàfors i elements d'arbrat i enjardinament.
- Desviament i reposició dels serveis afectats: línies elèctriques, de proveïment d’aigua, gas, telecomunicacions i reg.
- Millora de la xarxa de serveis urbans, en què cal remarcar la construcció d'un nou col•lector de pluvials.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.