ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera aprovarà l'aplicació d'una tarifa única per l'aigua
Dilluns, 28 Juliol 2014 13:58

Llagostera aprovarà l'aplicació d'una tarifa única per l'aigua

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

El Consorci de la Costa Brava ha tramès a l’Agència Catalana de l’Aigua una proposta de tarifa única, en l’horitzó del 2017, de 0,34 euros/m3 per a la venda d’aigua en alta als 27 municipis consorciats i/o abastits per aquesta entitat entre els quals es troba Llagostera.
La proposta preveu que la nova  tarifa única tingui una quota fixa, una quota variable i una cadència d’aplicació de 0,30 euros/ m3 en el primer any d’entrada en vigor (2015). Depenent de les inversions concretes a realitzar, es preveu un escenari de 0,32 euros/m3 en el segon any (2016), i de 0,34 euros/m3, a partir del tercer any (2017).
Actualment el model tarifari que s’aplica és diferent segons la zona (Costa Brava nord, Costa Brava centre i Costa Brava sud) i en alguns casos no s’ha revisat des de fa més de 17 anys. La nova tarifa única no solament homogeneïtza el preu de venda en alta a tots els municipis, sinó que, a més, es basa en consums reals i en el cas de municipis amb consums molt concentrats en la punta estival permet dissenyat una estratègia de consum per aconseguir la millor relació cost-benefici.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.