ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera rep dues flors com a Vila Florida 2014
Dilluns, 15 Setembre 2014 12:58

Llagostera rep dues flors com a Vila Florida 2014

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Llagostera rep dues flors com a Vila Florida 2014 Viles Florides

El Jurat de Viles Florides 2014 ha reconegut la tasca de Llagostera per la millora i manteniment dels seus espais verds amb l’atorgament de dues flors d’honor.
D’aquesta manera Llagostera s’ha estrenat enguany a formar part de les Viles Florides de Catalunya, un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, per fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells.
L’acte de lliurament de reconeixements va tenir lloc als Jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà a la ciutat de Figueres, el passat 5 de setembre, presidit pel conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí.
L’objectiu de les Viles Florides és fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles. La CHOC nomena Viles Florides als municipis que destaquen per l’actuació real, conscient i de llarga durada en matèria d’enjardinament i millora de l’espai urbà, fer-lo més sostenible i contribuir a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Enguany és la tercera edició de Viles Florides i ja són 36 els municipis que hi participen.
Llagostera és l’únic municipi del Gironès que entra a formar part de les Viles Florides de Catalunya. Durant els últims anys s'han portat actuacions de dinamització turística intervenint en espais com el parc de l'Estació, al peu de la via verda, el nucli antic de Llagostera, rehabilitant els seus carrers i enjardinant zones verdes i espais públics.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.