ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Recaptació per en Ramon de Can Font
Dimarts, 21 Octubre 2014 10:00

Recaptació per en Ramon de Can Font

Publicat per 
Valorar aquest article
(11 Vots)

Perquè tothom es mereix un enterrament digne, s’està duent a terme una recaptació de fons per l’enterrament d’en Ramon Martínez Carbonell, masover de Can Font.

Encara falten per recaptar 1.150€.


Per participar-hi podeu fer el vostre donatiu al següent número de compte:
ES15 2100 0083 8501 0180 4647 (La Caixa)


 

 

 

 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (Lydia)

    Permalink

    S´ho mereix...ha un bon amic ¡¡¡

  • Convidat (Jomateixa)

    Permalink

    Em sembla indignant que s'hagi de demanar almoina per enterrar un conciudatà i que no sigui l'ajuntament que n'assumeixi el cost...

  • Convidat (Pep)

    Permalink

    I què vols, que l'ajuntament pagui tits els enterraments de tothom?. El que s'ha de llegir.

  • Convidat (jomateixa)

    Permalink

    No. Només en cas de necessitat, com ho deu ser aquest. Si fos un familiar teu, ni t'agradaria passar vegonya... bé que se'ls gasta amb coses més frívoles...

  • Convidat (Pep)

    Permalink

    Això és una iniciativa privada, no hi veig cap mal fer-ho així.
    Si malauradament hagués de recórrer a aquesta pràctica, no ho dubtaria en cap moment.

  • Convidat (Nella)

    Permalink

    Demano disculpes a la famïlia CALM-SOLER la casa del Veïnat de Ganix,6 que tenen és a Can Pata de Ridaura, la Casa de Can Font del Costat Restaurant Mas Roure. És de LLOCA DOS. S.A. Empresa dedicada a teixits.
    Disculpa Montse

  • Convidat (Joan)

    Permalink

    I si torna passar, es fara el mateix, perquè a Llagostera, hi algunes persones que no tenim família vers els 50 anys i pocs recursos socials, per un sepeli vers els 6000 Euros la minim cos. D'acord en Ramón era molt estimat; però els altres que?. La meva madastre va haber d'anar a la fossa comuna, i això que tenia una filla carnal i a casa hi havia nínxols. Però l'ajuntament els va treure de sobre per falta de pagament i quan ho varem saber. Ella ja era la fossa comuna. Ni ens ho vam poder dir nomès em va dir la secretaria que s'havia publicat els diaris (premsa Gironina). El senyor Benet, de les Pompes Funebres, s'havia qui era i se li va oferir un nínxol per poder posar-la. Se li va dir el meu avantpassat que era estiu i feia massa calor. Si ara s'ocupa Memora dels cobrements del cementiri i havia una llista per els que hi anem el Cementiri, l´última vegada varem poder salvar el ninxol d'un familiar gràcies a la llista que hi havia el Cementiri i que algú va pagar per aquest familiar llunya però sense descendencia. Pregunto i els que no tenim familia, com ho farem en un futur?????

  • Convidat (PEPITO)

    Permalink

    VERGONYA!!!!!
    Aquets últims dies ens hem haver hagut de sentir de tot d'aquets bon Senyor. Escolteu, de bona gent al poble n'és ple, d'amics el poble n és ple, em dona la sensació i després dellegir els escrits dels diaris i comentaris de la gent, que aquest Sr. Ramon era una excepció. Em sembla que la meitat del poble o molt poca gent sap i coneixia aquest home de veritat. i a fons, perquè si ho sapiguessin tot no parlarien com parlen.
    Prou de dir que era el masover de Can Font!!! fa temps que ja no ho era.. hi havia treballat i prou.
    Prou de dir que ha mort en la indigència!!! Mentida!!! vivia en una casa decent, de la qual hi havia una persona que es cuidaba de pagar el lloguer, tenia calefacció i el Sr. Ramón estaba molt calentonet perquè també aquesta persona es cuidaba de pagarli la llum cada mes . Aquesta persona es va cuidar de comprar-li un cotxe per desplaçar-se , entre altres coses , i tot perquè tingués una vida digne com qualsevol vilatà. No es cap familiar , sencillament se'l apreciaba i tot això ho va fer PERQUÈ NO MORIS EN LA INDIGÈNCIA!!!.
    Ha colaborat la que més en la recolecta que s'ha fet per pagar-li l'enterro, 800Euros.
    Vull dir-li a aquesta senyora que ha passat al devant i que ha tingut la brillant idea de fer la recolecta , que si de veritat ho ha fet perquè s'apreciaba a aquest home, que acabi ella i els seus amics de pagar l'enterro, que no hi imbolucri el poble i l'ajuntament, que altres gastos tenen. L'ajuntament no ha de impulsar cap campanya ni demanar diners .
    Aquest Senyor si aixequés el cap segur no loi agradaria veure que és motiu de tertulies i comentaris....
    2000euros al mes que cobrava amb tot pagat , gastos de vivenda, llum , cotxe, i menjar pagat cada dia, això ven administat crec que no hauria fet falta ser motiu de conversa.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.