ELPOLLTV

Dis20042024

Informació
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2771

Back Estàs aquí:Inici Agenda Per Tots Sants, dolços de botifarra dolça!
Dimarts, 28 Octubre 2014 20:35

Per Tots Sants, dolços de botifarra dolça!

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines presentarà al VOL Espai Gastronòmic un nou producte elaborat amb botifarra dolça, com a resultat de la feina de recerca i innovació que duu a terme el col•lectiu. La presentació es farà en forma de degustacions el dissabte, 1 de novembre, entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí es faran presentacions d’1/4 d’hora de durada a grups d’un màxim de 25 persones. S’explicarà l’origen del producte gràcies a la tasca d’innovació que es duu a terme des del col•lectiu dels carnissers i se’n farà una degustació acompanyada d’una copa de cava.
Es tracta d’una reinterpretació feta pel col•lectiu de carnissers d’un producte molt tradicional elaborat amb una base de botifarra dolça i del que se’n poden fer múltiples versions en funció dels complements que es facin servir sobre la base original.
La Carnisseria – Xarcuteria Carns Esteve de Llagostera forma part de la iniciativa i us convida a tots a assistir a aquesta degustació tant innovadora i interessant.


Galeria d'imatges

{gallery}2771{/gallery}
  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.