ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda La Màgia del Mas Roig a Llagostera
Dimarts, 11 Novembre 2014 16:39

La Màgia del Mas Roig a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

Seguint amb la tercera temporada d’activitats que organitza l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica, el 15 de novembre tindrà lloc la conferència-col•loqui La màgia del Mas Roig de Llagostera a càrrec del Dr. Francesc Sureda, Director del Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat. 
  El Dr. Sureda explicarà com generar energia amb micro xarxa però també ens parlarà del museu de les deixalles, de l’observatori astronòmic, de l’hort ecològic i la granja, de la gran biodiversitat de flora i fauna, del bosc mediterrani, dels corriols de lleure i de la Via Verda.
  L’acte es realitzarà a 1/4 de 9 del vespre a la sala d’actes “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. La conferència-col•loqui té la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina, “La Caixa”, Skal Internacional de Girona i els serveis Territorials del departament de Cultura de la  Generalitat de Catalunya.
  Una setmana després, el dia 29, es podrà visitar el Mas Roig, una masia-laboratori que viu sosteniblement i va desafiar la gran nevada del 8 de març perquè té una font autònoma d’energia solar que permet fer funcionar calefacció, il•luminació, aigua, ordinadors i electrodomèstics alhora. El Mas Roig és una masia, situada a Panedes, al peu de les Gavarres. Font: Amics de la Màgia


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.