Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 16 Febrer 2015 15:01

Jornada de portes obertes escolars als Jardins de Mas Maiensa

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Jornada de portes obertes escolars als Jardins de Mas Maiensa Jardins de Mas Maiensa

Els Jardins de Mas Maiensa van oferir la jornada gratuïta ’Dia de les Plantes i el Mon Vegetal’  a les escoles de primària del poble:  Lacustària i El Puig de les Cadiretes. Els nens i nenes es van acostar al recinte caminant per la via verda per compartir un dia al aire lliure.
Durant  el matí després d’esmorzar, els alumnes de les dues escoles van col•laborar en la plantada col•lectiva de diferents plantes remeieres, algunes varietats de pomeres i pereres antigues i també alguns arbusts. Tothom va demostrar una gran habilitat per plantar,  la mainada ho va fer d’allò més bé i van tenir temps de fer una visita pels jardins i per acostar-se al camp a conèixer les vaques. A la tarda, els nens van poder jugar i tenir una bona estona d’esbarjo fins que van tornar cap al poble.
Des dels Jardins de Mas Maiensa es vol agrair a les mestres la col•laboració i sensibilització als seus alumnes per el món natural i especialment el de les plantes i als nens i nenes la seva participació en la plantada, el seu bon fer i interès.


Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013