Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 15 Maig 2015 09:25

El Partit Popular destaca els principals punts del programa electoral

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Partit Popular de Llagostera presenta una sèrie d’idees i accions a dur a terme al poble al seu programa electoral. Entre elles, en destaca la rebaixa d’un 20% del sou de l’alcalde i l’anul·lació de la tercera tinença d’alcaldia. Amb aquest estalvi, els populars proposen crear la figura de l’agent cívic que vigili els accessos a les principals escoles i llars d’infants del poble a les hores punta.

Per fomentar l’activitat al poble, el grup popular proposa reactivar la llicencia d’obres majors sense cap cost econòmic per generar llocs de treball.

Pel que fa al medi ambient, des del grup popular es vol fomentar el reciclatge i l’auto compostatge d’aquells llagosterencs i llagosterenques que tenen pati o jardí.

Per més informació sobre les accions del partit, podeu consultar l’entrevista que El Poll TV va realitzar al seu cap de llista, Òscar Àlvarez clicant aquí.


 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (PePe)

    Permalink

    Segur que han fet un grans estudi per saber quines son les necessitats que hi ha a Llagostera i aquestes son les seves receptes. Llàstima que aquest programa sigui igual que el que presenten a totes les poblacions on es presenten amb paracaigudistes.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013