ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices CiU guanya clarament les eleccions municipals a Llagostera
Dilluns, 25 Maig 2015 00:10

CiU guanya clarament les eleccions municipals a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

Convergència i Unió ha estat la força més votada amb un total de 1946 vots. Aquest resultat equival a 9 regidors. La segona formació més votada ha estat Esquerra Republicana amb 587 vots equivalents a 3 regidors. Seguint a Esquera, Alternativa per Llagostera ha obtingut 315 vots i per tant tindrà 1 regidor a la Sala de Plens. El partit amb menys vots ha estat el Partit Popular que ha obtingut 119 vots i per tant no tindrà cap regidor.

 

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (Convidat) Permalink

    Estàs dient que en Fermi dese la diputació ha d'afavorir més Llagostera que la resta de pobles? Estàs demanant que actui de forma interessada cap al poble com a president de la diputació? Jo crec que les actuacions fetes des de la diputació haurien d'intentar estar repartides de forma justa entre tots els pobles, estàs demanat favoritismes. Reflexionem-hi siusplau, reflexionem-hi.

  • Convidat (Convidat)

    En resposta a: Convidat (un que passava per aqui) Permalink

    Abans de fer-te aquesta pregunta, passeja't per Vilablareix i mira si es va notar que el seu alcalde va ser president de la Diputació per ERC. Llavors reflexiona el que vulguis i valora si pot ser un problema o un avantatge pel poble que l'alcalde de Llagostera sigui president de la Diputació :)

  • Convidat (Lola)

    Permalink

    Quina bona notícia! En fermí pot treballar més pel poble desde la diputació! Endavant senyor alcalde

  • Convidat (jo mateix)

    Permalink

    Bona noticia? En Fermi sempre s'ha ventat de ser un alcalde proper i completament dedicat al poble. Ara estarà dedicat a tots els municipis de Girona a més a més del nostre. Quan en Postigo va entrar de diputat ja vam veure que passava, es passava el dia a Barcelona i no se li veia el pel.

  • Convidat (Vilatà)

    En resposta a: Convidat (jo mateix) Permalink

    Que jo sàpiga, la Diputació de Girona està a Girona i el parlament a Barcelona i el president de la diputació pot fer moltes coses per els municipis, moltíssimes mes que un parlamentari des del parlament. El que s'haurà de valorar és la seva gestió un cop acabi la legislatura, criticar-lo ara, quan ni tant sols ha pres posessió com a nou alcalde i no se sap ni si serà diputat, demostra molt mal perdre

  • Convidat (jo mateix)

    En resposta a: Convidat (Vilatà) Permalink

    Molt mal perdre per part de qui? Jo vaig votar en Fermi perquè és pròxim i això és el que vull del meu alcalde, no que marxi a fer de president a Girona i de diputat com tu mateix dius que podria ser.

  • Convidat (jo)

    Permalink

    A dia d'avui, no sé si és una bona o una mala noticia.
    El que sé, és que, en campanya electoral, s'ho va ben callar. Deu voler dir alguna cosa, això. A més, sempre ha dit que no volia aspirar a cap ens supramunicipal, que el seu únic anhel era Llagostera. Que la portava al cor (al costat de Tarifa).
    A veure si al final serà tot mentida... Segons quines cadires, son molt llamineres d'ocupar.

    Després de les eleccions, i a una entrevista al Punt, vaig poder llegir que, el que remarcava, amb importància, era la militancia a CDC.
    I Llagostera? i la proximitat? i la vergonya? Al final resultarà que, en comptes d'un poble, tenim un trampolí...

  • Convidat (Jo mateix)

    En resposta a: Convidat (jo) Permalink

    En Fermí Santamaria ha estat els darrers 4 anys els vicepresident de la Associació de Municipis de Catalaunya (ACM) i no veig que hagi afectat per a res a la seva gestió. La Diputació, com el consell comarcal son ens municipals, perquè per formar-ne part cal ser regidor, quin mal hi ha en això?
    Llagostera ja ha tingut alcaldes al consell comarcal i això no ha suposat cap problema, perquè ho hauria de ser ara?
    Deixeu que governi i critiqueu-lo si no ho fa bé, pero sembla que comencem un pel aviat, no?

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink
  • Convidat (Burundanga)

    Permalink

    SuperFermin!!! Alcalde, President Dipu i després diputat... A quant equival això al mes? Algú pot fer quatre números?

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.