ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera celebra la Setmana de l'Energia a les escoles
Dimarts, 16 Juny 2015 12:37

Llagostera celebra la Setmana de l'Energia a les escoles

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Del 15 al 19 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2015, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

A Llagostera un any més es vol celebrar la setmana organitzant activitats per treballar les bones pràctiques de consum energètic o per millorar la comptabilitat energètica a les llars. Enguany les accions estan dirigides a públic escolar; durant dos dies les dues escoles de Llagostera gaudiran dels recursos facilitats pels organitzadors de la setmana, en forma de jocs de grans dimensions, que tenen com a finalitat conscienciar els més joves sobre el bon ús de l’energia. 

A més, el casal d’estiu disposarà de jocs de taula també en relació a l’eficiència energètica, i aquest dijous dia 18 de juny hi haurà un punt informatiu al mercat organitzat per l’àrea de medi ambient de l’ajuntament des d’on es repartiran obsequis i material informatiu sobre la setmana.

Aquest dijous hi haurà un punt informatiu al mercat organitzat per l’àrea de medi ambient. Més informació i recursos al web setmanaenergia.gencat.cat. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.