ELPOLLTV

Dis20042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions Ha mort Maria Cateura Cabarrocas
Dimecres, 01 Juliol 2015 20:03

Ha mort Maria Cateura Cabarrocas

Publicat per  Tanatori de Llagostera
Valorar aquest article
(0 Vots)
Ha mort Maria Cateura Cabarrocas de 84 anys, vídua d’Esteve Bayé Llinás. La cerimònia religiosa serà dijous 2 de juliol a les 18:30 a la Parròquia de Llagostera.

Participants a la conversa

  • Convidat (Abel Puig / Montse Maurici / Margarita Saura Alberti)

    Permalink

    Apreciada Nuria i familia tota, ho sentim lo de la teva estimada Maria, veina de la nostra Margarita

  • Convidat (Un vilatà DIARI DE GIRONA)

    Permalink

    Bon dia voldria saber; si han acomiadat a la Maria de la Torre; o fan avui segons el diari de Girona?

    S'Agrariria l'informació. Perquè avui hi ha una defunciö però

  • Convidat (Redacció)

    En resposta a: Convidat (Un vilatà DIARI DE GIRONA) Permalink

    Segons ens informen des d'Aufuce, la informació del Diari de Girona es errònia i tal com vam publicar en el Poll TV la cerimònia religiosa es va dur a terme ahir.

  • Convidat (VILATÀ pobres Sres i familia de Carme CASTELLÒ i GIRONÈS / Maria CATEURA CABARROCAS)

    Permalink

    Gràcies per la resposta; perô les families d'aquestes Sres, per aquest error i part del que del cost emocional i econômic la duresa d'aquesta families. I els que fan els tractes (represenaats de l'empresa d'AUFACE (que com a representat s'emporta de l'empresa s'emporta un tant per cent i la familia moltes vegades ha d'ingresar a unes comptes de 5000 a 6000 Euros person abans de donar sepultura el seu difunt. Que una empresa informi malament AUFUCE que seu ser derivat de MEMORA (GIRONA); que és una de les grans cadenes de Tanatories a Catalunya i Espanya, segons el seu buscador.
    La veritat no se que si n'ocupa però, aqui sempre el POLL. TV. Els vilatans estem informats. Si el cementeri té recursos però precisió NO, i ultimanent la gent que ens trobem per veure els nostres ésser NI EL JARDI ESTA COM ESTAVA, DES DE QUE NOIA EL NOI DE L'AJUNTAMENT CADA VEGADA HI HA MENYS FLORS AL JARDI. PERÒ EL COST PER NÍNXOL A PART DEL SEPELI HI ES 30€ /any per boca més o menys com els cementiris municipals que NO S'OCUPA EL GRUP MENORA. TE UN COST DE 10 a 15€ quina vergonya. Deixar perdre un jardi; que molt hi haviem colaborat i un negoci per els de fora el poble. Menys feina per la gent del poble, semblava un paradis. MEMORA, estafen amb tot, jardins, manteniment, etc. diuen que es l'empresa AUFACE i és una filial de MEMORA-GIRONA. Quan ho portavem des del poble en Benet (que ja te una edat), quin goig feia el jardi i les flors. A on d'escansen els nostres estimats difunts:D:D

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.