Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 28 Juliol 2015 09:32

Una operació antidroga obliga a fer registres a cases de Llagostera (actualitzat)

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
Una operació antidroga obliga a fer registres a cases de Llagostera (actualitzat) Operació antidroga a la Font de la Pólvora E.B.

A dos quarts de vuit del matí s'ha iniciat una operació antidroga a diferents municipis gironins, entre ells Llagostera. 

L’epicentre de registres i detencions s’ha produït al barri de la Font de la Pólvora, on han participat decenes d'agents dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter per detectar possibles fugues. Els pobles on també s'estan fent registres són Cassà, Quart i Sils, Maçanet de la Selva, Blanes i el Prat de Llobregat, amb un total de 300 agents fent escorcolls simultanis a pisos i locals. 

Segons publica l'Agencia Catalana de Notícies (ACN) a hores d’ara ja hi ha 26 detinguts. A Llagostera, segons fonts de la policia local, cap detenció s'ha realitzat a la població on s'ha escorcollat un domicili a la urbanització La Canyera sense trobar-hi ningú.

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Redacció)

    En resposta a: Convidat (Convidada) Permalink

    De moment no hi han dades concretes de l'operació antidroga més enllà de les que hem publicat.

    Quan les tinguem, les publicarem

  • Convidat (pep)

    Permalink

    Volem mes imatges amb profunditat!!! Amplieu la noticia, cuants detinguts, on, cuants kilos, si son ESPAÑOLS o estragers... tipus de sustancia....

  • Convidat (Convidada 2)

    Permalink

    A la Convidada anterior:
    No cal ser impertinent, hem d'aprendre a respectar les opinions dels altres.
    La llibertat d'expressió no entèn de faltes d'ortografia.I posats a ser primmirats, vostè tampoc ha posat "primer", per seguir parlant de "segon..."
    No sabem si la persona que està manifestant la seva opinió ha tingut el privilegi de poder gaudir d'escolaritat com suposo que ho ha pogut fer vostè, o sigui que si us plau, una mica de respecte. També li ho agrairem la resta de lectors.

  • Convidat (Buh)

    Permalink

    A llagostera es mou molta droga, volguem o no, tots els que som joves ho sabem, inclus crec jo que fins i tot la policia ho sap, tots sabem qui mou i qui no, el problema està en que també hi ha molta gent que en consumeix.. Es fa massa la vista gorda amb aquestes coses, i tristament cada cop mes joves, i cada cop amb menor edat, n'estan consumint.

  • Convidat (mary)

    Permalink

    Legalització de substàncies es una bona manera de acabar amb aquesta porqueria que mou tants i tants cales!! Obrin els ulls senyors moltíssima gent consumeix i es una realitat!

  • Convidat (Jubilat)

    Permalink

    (BUH).Com a jove i bon veí , si saps tantes coses de la merda que corre pel Poble , a que esperes per col.laborar anonimament amb els uniformats i a veure si entre tots ens treguem la merda de sobre.
    Esperaràs a tenir un familiar enganxat ? .Llavors ja serà tard.
    Ja estas tardant massa a trucar al 112.;)

  • Convidat (Buh)

    En resposta a: Convidat (Jubilat) Permalink

    Molt fàcil company, primer perque no es la meva feina, segon que hi han policies municipals que son del poble i t'asseguru que saben qui mou i qui no, i quan dic t'ho asseguru, es que t'ho asseguru. Si ja ells no hi poden fer res, creus que jo tinc el boto màgic per parar-ho? No.. De totes formes gràcies per el consell, procurare que cap familiar s'hi enganxi, i tu com a jubilat, intenta que els teus nebots etc tampoc ;)

  • Convidat (anonim)

    Permalink

    En aquest poble passen moltes coses, i el Sr. Fermi o el cap de la Policia no ho volen veure, els interessa tenir tot el dia sencer a la Policia a les obres que no pas vigilant el poble que es el que tindrien que fer, Sr. Fermi tindria que saber que es il·legal utilitzat un servei públic (POLICIA) per a un servei privat (EMPRESA D'OBRES) a qualsevol poble que vagi com a molt veure un obrer regulant el trànsit no la policia.

  • Convidat (Convidada)

    Permalink

    La foto que apareix a aquesta notícia, no es font de la polvora...és el grup sant daniel (barri a tocar font de la polvora). Ho sé, perquè jo hi he viscut...i sempre m' ha fet molta ràbia, que es confongui un barri amb un altre.

  • Convidat (Convidat)

    Permalink

    En primer lloc si he anat a escola i si escric malament és x el corrector del *movil.
    Però bé cadascun k pensi el que vulgui aquest poble esta ple de gent *sabelo todo.
    I després ells són els primers que han de callar.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013