ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Aprèn idiomes al teu ritme amb Pauher School
Dijous, 10 Setembre 2015 09:00

Aprèn idiomes al teu ritme amb Pauher School

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Un altre any escolar comença, donant pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes . A PAUHER SCHOOL ofereixen diferents opcions d’Anglès,  Francès i Italià d’acord als interessos i disponibilitat dels alumnes, en grups diferenciats d’adults, joves o nens. Sigui quin sigui el tipus de curs que es busqui: regular, extensiu , classes a mida…segur que a PAUHER SCHOOL hi trobareu el vostre curs ideal.

A Pauher School tenen una amplia experiència de 25 anys que els avala, oferint un ensenyament presencial i personalitzat amb classes dinàmiques centrades en la pràctica i en el desenvolupament de les quatre competències lingüístiques: comprensió i expressió oral i escrita.

Aposten per un aprenentatge vivencial  a totes les edats posant en practica situacions del dia a dia, fent un seguiment acurat de l’aprenentatge i mantenim una comunicació oberta amb els alumnes i els pares sobre els progressos adquirits.

Cada any elaboren un programa d’estiu que inclou casals, intensius, colònies i estades a l’estranger i cursos específics de preparació d’exàmens oficials.

Per més informació pots consultar el cartell adjunt a continuació.

La matrícula és gratuïta i com a novetat aquest any, tothom que es matriculi abans del del 30 de setembre participarà en un sorteig d’un curs gratuït.Per apuntar-te o rebre més informació visita’ls al Carrer Constància,1 • Baixos per assessorar-te de forma personalitzada. Si ho desitges, també pots trucar al 972 80 51 63 o escriure’ls aAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.