ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Nit Internacional d’Observació de la Lluna
Dimecres, 16 Setembre 2015 09:43

Nit Internacional d’Observació de la Lluna

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Nit Internacional d’Observació de la Lluna FOTO: ASTROGIRONA

Aquest proper dissabte se celebra a nivell mundial la Nit Internacional d’Observació de la Lluna. És un esdeveniment anual que busca animar la gent a mirar cap amunt i deixar-se captivar per la nostra veïna còsmica.

Tant a ull nu com a través dels telescopis més sofisticats, tots els anys el mateix dia, astrònoms arreu del món duen a terme esdeveniments i activitats que celebren la nostra Lluna i apropen als ciutadans la importància de la Lluna en la cultura, la història, la ciència i l’exploració.

Enguany l’Associació Astronòmica de Girona participarà en aquesta nit màgica amb tres activitats simultànies. En totes, el dia 19 de setembre de les 20:30 en endavant, a  l’Observatori  Can Roig, situat al C/ Lleó I, 2 de Llagostera, es podrà observar la Lluna i el planeta Saturn abans que no desapareguin sota l’horitzó.

Pels més aventurats, l’Associació Astronòmica de Girona, desplegaran els seus equips en un camp d’observació a l’Escala, a primera línia de mar, a l’aparcament de La Punta de l’Escala i a Girona, al Pont de Sant Feliu, a tocar del Cul de la Lleona.

Per més informació podeu dirigir-vos al seu web : http://www.astrogirona.com/event/la-nit-dels-llunatics-2/ i al seu  Facebook.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.