Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 17 Setembre 2015 09:24

El refugiat sirià arriba a Barcelona amb bufandes de la U.E. Llagostera!

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Tots recordem el malaurat incident que van patir Osama i el seu fill, els refugiats sirians que van rebre una traveta per part de la periodista hongaresa Petra, quan intentaven fugir d'un control policial a la frontera entre Sèrbia i Hongria.

Aquests refugiats van arribar ahir a l’estació de Sans de Barcelona amb bufandes de la unió Esportiva Llagostera!.

Segons publica el diari Ara, Osama Al-Ghabab era entrenador en un club de la Primera Divisió siriana, l'Al-Fotuwa, de la ciutat de Deir ez-Zor. Aquest club, campió de lliga en dues ocasions, destaca per la seva tasca de formar jugadors, i Al-Ghabab hi havia treballat molts anys, arribant al primer equip. A més, va arribar a tenir càrrec a la federació siriana de futbol, però va caure en desgràcia quan va participar en manifestacions contra el règim de Baixar al-Assad. Segons diferents informacions, va ser detingut i torturat. Un cop en llibertat, es va desvincular del club.

Resulta que la traveta de la periodista xenòfoba va ser una benedicció per Osama, el fet l’ha fet famós mundialment i això ha arribat a Getafe, ja que segons es va saber ahir, Al-Ghabab treballarà com a entrenador a una escola d'entrenadors d’aquesta ciutat, que li han ofert feina i es faran càrrec de les despeses del viatge.

Us deixem amb un vídeo que va publicar ahir el Mundo Deportivo de l’arribada a Barcelona de la família d’Osama Al-Ghabab, amb les bufandes de la U.E. Llagostera penjades al coll. Tota una declaració d'intencions.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013