Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 03 Octubre 2015 21:42

Ja es pot visitar l'exposició 'Enric Marquès: Retrat i paisatge'

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ja es pot visitar l'exposició 'Enric Marquès: Retrat i paisatge' Marc Sureda

L'exposició 'Enric Marquès: Retrat i paisatge', ha obert les portes al públic, aquest dissabte al vespre. La inauguració, ha anat a càrrec de l’historiador i director de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, Joaquim Nadal i es podrà visitar fins l’1 de novembre, tots els caps de setmana i festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, al local social de La Caixa.

L'exposició fa un recorregut per la trajectòria del pintor, centrant-se en els retrats i els paisatges de la vila de Llagostera, que va plasmar durant la seva estada a Llagostera a partir de l'any 1975, on va instal·lar-s'hi definitivament.

Les obres formen part del fons cedit a l'Ajuntament de Girona després de l'acord entre la família d'Enric Marquès i l'Ajuntament per dipositar el llegat del pintor al Museu d'Història de Girona. El fons consta de més de 800 pintures, dibuixos i gravats, que ara permetran conservar, estudiar i difondre l'obra d'un dels artistes gironins amb més talent i originalitat de la segona meitat del segle XX.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013