Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 25 Octubre 2015 07:59

L‘hora del Comú a Can Caciques

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Coincidint amb el canvi d'hora, aquest cap de setmana s’ha inaugurat l’exposició "L’hora del Comú” a l’espai d’exposicions temporals del Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques. Es tracta d’una mostra que gira al voltant de les maquinàries dels dos primers rellotges que van fer sonar les hores al municipi.

El muntatge es complementa amb un audiovisual que conté el testimoni directe de Josep Puig, Alcalde de Llagostera l’any 1985, quan es va canviar el rellotge del campanar.

Per complementar l’exposició diumenge 13 de desembre a les 11, hi ha prevista la xerrada “Comptant el temps des del campanar”, a càrrec del rellotger gironí Carles González, per descobrir la història, la mecànica i l’emplaçament original del rellotge del campanar de Llagostera.

A les 12 h, a l’Església Parroquial, es farà una visita a la sala del rellotge i a la sala de les peses del campanar.

Aquesta activitat és gratuïta i d’aforament limitat. Cal fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucant al 972 83 00 05.

Galeria d'imatges

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013