ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Elna 3CS un programa pioner i únic al nostre país
Dimecres, 18 Novembre 2015 09:43

Elna 3CS un programa pioner i únic al nostre país

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)

La Fundació ELNA per a la diversitat funcional posa en marxa el primer Programa de Salut a Catalunya i Espanya dirigit a prevenir malalties cròniques pròpies de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament ( DID).

Des de fa 15 anys hi ha evidència científica que aquests infants, joves i adults presenten una predisposició tres vegades més alta que la població general a patir un conjunt de malalties. Aquests fet no tant sols afecta la seva qualitat de vida, sinó que augmenta la sobrecarrega que de per sí viu la família a l’hora d’atendre les seves necessitats.

Desprès de dos anys, considerats com a proba pilot, es comencen a obtenir resultats positius en 30 persones de Girona i província. Una d’elles un llagosterenc.

Arriba el moment d’impulsar  aquests projecte i donar-lo a conèixer  per afavorir que se’n puguin aprofitar el màxim de joves. Cap ajut públic crea la necessitat d’endegar el projecte “Calendari Solidari Elna”

Una donació de 10€ per un calendari solidari ajudarà a consolidar i fer créixer aquests projecte. Aquests gest pot ajudar a anar equiparant les oportunitats d’aquests catalans a les persones amb DID d’arreu d’Europa i EUU.

Els calendaris es venen a la Llibreria Sureda, també es poden adquirir trucant al 696 64 67 62 o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Més informació a www.fundacioelna.org

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.