ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Reparen el parquet del pavelló
Dilluns, 04 abril 2016 11:22

Reparen el parquet del pavelló

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera ha reparat aquesta Setmana Santa, el parquet del pavelló municipal d’esports Josep Mir. Aquesta actuació s’emmarca dins les millores i manteniment d’aquest equipament que acaba de fer 25 anys.

La reparació del parquet "ha consistit en la seva restauració mitjançant la vibració i l’aplicació d’un vernís així com el marcatge de les pistes de futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i patinatge” tal i com ha explicat el regidor d’Esport Jesús Malagon. L’actuació ha tingut un cost de 13.037,60 euros, segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera.

Properes actuacions

El regidor d’Esports Jesús Malagon, també ha explicat que " properament hi ha previst pintar les parts metàl·liques de la façana exterior i reparar diversos elements, com ara les cistelles de bàsquet”.

Aquestes actuacions, pressupostades en 17.000 euros, s’emmarquen dins del procés participatiu d’elaboració del pressupost municipal que va iniciar-se el passat mes de novembre i va culminar amb una votació on els veïns van decidir destinar 40.000 euros del pressupost, a millorar les instal·lacions del pavelló Josep Mir i a donar suport als emprenedors i botiguers del municipi.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.