ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol La UE Llagostera entre els set millors equips gironins del MIC 2016
Dimecres, 13 abril 2016 19:09

La UE Llagostera entre els set millors equips gironins del MIC 2016

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
La UE Llagostera entre els set millors equips gironins del MIC 2016 Foto: EDDY KELELE
La Diputació de Girona ha rebut els set millors equips gironins que han disputat el MIC 2016. En aquesta edició del 2016 els set millors equips gironins classificats, un per a cadascuna de les categories del torneig, són la UE Llagostera (juvenil); UE Llagostera (cadet); Girona FC (infantil); Girona FC (aleví Futbol 11); UE Llagostera (aleví Futbol 7); UE Cabanes (femení) i Figueres Units A (MIC Integra), els quals han estat rebuts aquesta tarda a la Diputació pel president, Pere Vila; el vicepresident Fermí Santamaria i el diputat d'Esports, Carles Salgas.

L'acte s'ha celebrat al pati del claustre, i hi han assistit més d'una cinquantena de representants dels equips, entre jugadors i entrenadors, als quals se'ls ha lliurat una bossa de futbol commemorativa del torneig i se'ls ha ofert un berenar.

El president de la Diputació, Pere Vila, ha felicitat a totes les parts que el fan possible el torneig 'tant institucions, com dirigents de clubs, entrenadors, famílies i jugadors'. Vila ha posat el MIC com 'exemple de la filosofia gironina de fer esport de primer nivell i amb esforç' i ha destacat que 'cada any hi ha nous municipis que es volen sumar al torneig, i això és molt significatiu'.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.