ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol El Llagostera seguirà jugant a Palamós
Divendres, 10 Juny 2016 19:34

El Llagostera seguirà jugant a Palamós

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
El Llagostera seguirà jugant a Palamós Foto: Ràdio Palamó

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han acordat la continuïtat de l’activitat esportiva de l’entitat llagosterenca a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava per a la temporada vinent.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al·licient d’aquesta decisió que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni. 

Aquest acord s’establirà en relació a la nova realitat de la Unió Esportiva Llagostera que la propera temporada militarà a la Segona Divisió B, i que de manera general té un perfil de continuïtat a les relacions establertes entre les dues parts durant la temporada passada. 

D’aquesta manera és previst que l’Ajuntament de Palamós permeti a la UE Llagostera la utilització de l’estadi de futbol com fins ara per a la realització d’un o dos entrenaments a la setmana i del corresponent partit de lliga, aplicant per això a l’entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals com a preu de lloguer del camp. 

A canvi l’Ajuntament de Palamós es compromet a tenir aquestes instal·lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva que n’ha de fer el primer equip del Llagostera durant tota la temporada 2016-2017.

A banda és previst que l’acord que s’acabi tancant entre les dues parts permeti poder promocionar els establiments de restauració i turístics de Palamós entre els equips i les aficions visitants. L’objectiu és que la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava pugui distribuir aquest material turístic promocional (en format digital), amb anterioritat a la realització del partit, entre els clubs rivals que durant la temporada visitaran l’estadi Palamós-Costa Brava.

Durant les properes setmanes s’oficialitzarà, eegons ha infomrat l’Ajuntament de Palamós. 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.