Back Estàs aquí:Inici Esports Nou podi de la llagosterenca Clara López Tintiñà

Nou podi de la llagosterenca Clara López Tintiñà

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Clara López Tintiñà s’ha proclamat sots campiona provincial després d’aconseguir la segona posició al 28è Cros de Vidreres en la categoria infantil femení del campionat Gironí . En un circuit de terra, amb molta herba, corbes molt tancades i una distància de 1.760 metres, l’atleta de Llagostera va fer com sempre una fantàstica sortida i es va col·locar en segona posició, lloc que va saber mantenir fins a l’arribada tot i la proximitat de dues corredores que tenia a just al darrera. Tintiñà, amb un temps de 6 minuts i 22 segons va assolir el seu millor resultat d’aquesta temporada, només superada per l’atleta del GEiEG Gemma Frigola amb un temps de 6 minuts i 10 segons. Altres resultats destacats van ser la cinquena posició de Ruben Martínez en categoria Pre Benjamí, la novena i tretzena posició de Robert Joanola i Nil Mas, respectivament en categoria Benjamí.